Give your face

"Is making history by going to space for human rights! The truth about our world is going to be launched into space and I've made my contribution - make yours at http://involveyourself.com." Dette kom opp når jeg klikket meg inn på involveyourself og ga mitt ansikt. Du burde gjøre det du også :) Denne siden skal sende en gull disk med spor av oss mennesker opp i verdensrommet. Hvor kult er ikke det? I tilleg til dette så er jeg med i konkurransen som blogg.no arrangerer rundt dette. Der kan du vinne flotte premier, blandt annet en onepiece! Gå til denne siden for å delta.

491727101252199497649
Her er bildet jeg lastet opp. Ikke så vakkert, men hello, peace tegn! Det kan jo ikke bli mere vennskapelig en det om det er noen som mottar disken :) Så er de kanskje snille med meg om de tar oss til slaver eller noe..

no comments

write a comment


bloglovin

Mitt navn er Mari, jeg er 14 år og kommer fra Vestlandet. Jeg går på fotball, og ellers har jeg interesse for webdesign, blogg og fotografering. Håper du liker siden min, skal prøve å kommentere tilbake!

m.soccercub@hotmail.com
= mail for spørsmål, msn for vanlig chatting.
- blog
- fashion
- December 2009
- sofsen
- linniiie
- silje bredesen
- lisaplace


hits