jesus christ

Hei! Nå sitter jeg her med min gode veninne Elise. Vi hadde tenkt oss ut idag, ja vi fikk faktisk den lange veien (500m.) til "hengeplassen" for bygdas ungsommer. Det er faktisk et bedehus, men det er ikke stort annet så skjer, så vi henger på kiosken der vi. Moster er faktisk kjendt for å ha mange bedehus, og ungdommene her blir mobbet fordi vi henger der i helgene... Men hallo, hva skulle vi ellers gjort?

hos elise 010

I går hadde jeg styrketrening i 1 time, det gjorde godt for beina mine. Jeg er sykt svak i beina.. Forresten så har jeg klart å holde meg sprek i tre dager! Onsdag = jogging, Torsdag = trening, Fredag = gåing. I morgen skal vi ut å jogge, så da er det fjerde dagen med fysisk aktivitet. Thumbs up for me! :) Skal prøve å jogge minst to dager i uken fremover. Så får vi se om kondisen forbedrer seg og fettet forsvinner! Forventer ikke akkurat at fettet skal forsvinne nå i juletider, spiser jo utrolig mye usunt. Men bare vent dere!! I Januar skal jeg ha godtestopp. SKAL klare det...

hos elise 006

Har forresten fikset designet idag, om noen la merke til det! Er kjempefornøyd med menyen som jeg fikk inn på høgre siden. Og gla jeg fikk ta bort den stygge forrige headeren. Den nye passet skikkelig bra inn, eller hva sier dere? Ha en fin kveld.. Eh, natt videre!

2 comments

vilde w.

12.des.2009 kl.08:44

hahaa, jeg kommer oppover så kan vi henge på bedehuset! hahahahah latterkick :D

Soccercub

12.des.2009 kl.16:59

vilde w.: ikke mobb oss! pass deg.

write a comment


bloglovin

Mitt navn er Mari, jeg er 14 år og kommer fra Vestlandet. Jeg går på fotball, og ellers har jeg interesse for webdesign, blogg og fotografering. Håper du liker siden min, skal prøve å kommentere tilbake!

m.soccercub@hotmail.com
= mail for spørsmål, msn for vanlig chatting.
- blog
- fashion
- December 2009
- sofsen
- linniiie
- silje bredesen
- lisaplace


hits