nyttårsforsett, del 1

Blogget ikke i går pga. at jeg jeg sovnet når jeg kom hjem fra skolen og sov bort hele dagen. Spennende? I dag tenkte jeg at jeg skulle begynne å fortelle dere om nyttårsforsettene mine. Først ut:

Skrive avtalebok! Jeg har som omtrent alle rundt meg har merket - utrolig dårlig hukommelse. Jeg husker verre enn en gullfisk... Jeg har hatt avtalebok i tre år, men har faktisk glemt den helt ut. Altså, når jeg først kommer på å skrive noe i boken, så glemmer jeg å se i boken neste dag, og da er det jo ikke vits i å skrive en gang.. MEN! I år har jeg lovet meg selv at jeg skal bli flinkere til å skrive i avtaleboken min.

147

Her er et bilde av avtaleboken min som altså er tatt 28 Januar. På den tiden hadde jeg masse å skrive i bøkene mine! Jeg gikk på dans, fotball, hadde masse prøver osv. Nå for tiden, har jeg pause fra dans, og fotball-laget har pause for treninger. Lite prøver, kjedelig hværdag. Hva skal jeg gjøre da? Vurderer å begynne å spille cs igjen.. *skjekke steamen..*

2 comments

vilde w.

15.des.2009 kl.15:58

spille cs.. hahaha, mått ele litt :p

Elise

19.des.2009 kl.13:11

Håper du klarer å holde forsettet:D

write a comment


bloglovin

Mitt navn er Mari, jeg er 14 år og kommer fra Vestlandet. Jeg går på fotball, og ellers har jeg interesse for webdesign, blogg og fotografering. Håper du liker siden min, skal prøve å kommentere tilbake!

m.soccercub@hotmail.com
= mail for spørsmål, msn for vanlig chatting.
- blog
- fashion
- December 2009
- sofsen
- linniiie
- silje bredesen
- lisaplace


hits