julen nermer seg med stormskritt
photos by me

Åh, jeg elsker julen! Lys er noe av det peneste i hele verden. Spesielt levende lys. Dagen min idag har gått til å handle inn julepresanger, og jeg fikk handlet inn nesten alle på under en halvtime! Ikke dårlig, eller hva? Nå har jeg bare noen få igjen, og de har jeg planer om å kjøpe inn på fredag etter julegudstjenesten. Om noen av dere lurte på hvordan jeg fikk det til... Thanks to www.hm.com, say no more. Masse flotte gaver til en rimelig pris. Jeg kan nesten garantere at vennene mine blir fornøyde i år. Håper noen har handlet på hm til meg også..

Er du ferdig med julepresangene? Tar du gavene på internett som meg eller er du større fan av å gå rundt i butikker å lete? Jeg finner aldri noe når jeg går i butikker, dette er første og IKKE siste året jeg tar shoppingen over nett.

2 comments

Elise

19.des.2009 kl.13:15

Jeg bestillte på internett i november men har enda ikke fått pakken... Jeg kommer aldri til å handle presanger på internett mer...

Bobba

05.jan.2010 kl.23:40

Det ser ut som om det står Jul på den lysestaken o3o

write a comment


bloglovin

Mitt navn er Mari, jeg er 14 år og kommer fra Vestlandet. Jeg går på fotball, og ellers har jeg interesse for webdesign, blogg og fotografering. Håper du liker siden min, skal prøve å kommentere tilbake!

m.soccercub@hotmail.com
= mail for spørsmål, msn for vanlig chatting.
- blog
- fashion
- December 2009
- sofsen
- linniiie
- silje bredesen
- lisaplace


hits