idag har jeg..

http://i50.tinypic.com/vylh6g.jpg
... Vært på skolen og fått tre femmere. Engelsktentamen, norsktentamen og mat&helse. Er heldigvis ferdig med alt for julen, skal bare få igjen en engelsk fremføring og en naturfagsprøve! Og selvfølgelig karakterboken, som vi får imorgen.

http://i50.tinypic.com/hvxe10.jpg
... Spist grandiosa til middag. Grandiosa kjøttdeig og løk for å være helt presis.


... Tatt (ikke så) flotte bilder av meg selv i pc skjermen mens den strevde med å skru seg på. Helt sikkert ikke enkelt siden jeg har faktisk brukt den i et helt år, og den har gått gjennom mye. Stakkars, et par turer ned trappen og greier.. Me&and you uansett, loveu!


... Gjort tre ting på en gang. Jeg har funnet ut at datamaskinen min burde vaskes, mens jeg hørte på musikk og tok bilde. Lur jeg ja! Gå til www.spotify.mikromann.net om du har lyst på spotify, forresten. Det er sykt nyttig og kult, selv om jeg får lyst til å dra til dataen (no offence vennen) når Jonathan dukker opp midt i sangen min. Fuck you!

http://i48.tinypic.com/24azus6.jpg
... Planer om å sette meg ned med topp etter dette innlegget. Pleier vaneligvis ikke å kjøpe bladet, men fikk låne det av søsteren min i dag. Og om du lurte på om jeg er en av de som synest jacob er hot: I'm not. Kanskje på grunn av at de fremstiller han som en komplett  idiot i den første boken?

Hva synest dere, Edward VS. Jacob? Jeg selv hadde tatt Edward. Han oppfører seg så mystisk o.g. s.e.x.y. Ha en ellers så fin dag kjære lesere! Er det noen forresten..?

6 comments

Helene

16.des.2009 kl.18:51

Edward, heilt klart ;D Jacob er bare for... varulv.

Marita =)

18.des.2009 kl.16:48

eg e din leser x) Goo Mari!

Ane Kamilla

18.des.2009 kl.22:13

Jeg må si meg enig med Jacob. Han fikk bra kropp i andre filmen, men that's it :p

Kristin

19.des.2009 kl.09:48

Jeg velger Edward, men t-skjorta på! Uff, han ser bare gammel ut med bar overkropp.. *grøss* :P

Ella

19.des.2009 kl.13:19

Jeg velger Edward i boka men jacob i filmen :D

Maeli

20.des.2009 kl.13:58

Har skrevet noe til deg. Ta kontakt :D

write a comment


bloglovin

Mitt navn er Mari, jeg er 14 år og kommer fra Vestlandet. Jeg går på fotball, og ellers har jeg interesse for webdesign, blogg og fotografering. Håper du liker siden min, skal prøve å kommentere tilbake!

m.soccercub@hotmail.com
= mail for spørsmål, msn for vanlig chatting.
- blog
- fashion
- December 2009
- sofsen
- linniiie
- silje bredesen
- lisaplace


hits