litt kos?

Hei! En liten bloggpause har vert deilig. Jeg har vert borte i hele helgen, og har derfor ikke prioritert blogging. For å fortelle kort om helgen: jeg var med noen veninner på juleball, og sov hos Heidi. Megakos! Nå er det faktisk komt snø til Vestlandet, hvem hadde trodd det? Siden det er første (og antageligvis siste) gangen med snø i år, måtte jeg ut å ake litt ikveld. Man blir vell aldri for gammel til det? Hadde det megakos hos Hanne etterpå også, med ligretto. Det er megakos! Megakos helg med andre ord.


Meg og Hanne, LONG time ago.. Savner det, megakos tid!

Så til grunnen til at jeg gadd å skrive dette innlegget. Noen som kunne tenke seg html/css koder? Jeg kan lage videoer med hjelp om det er interresse for det :) Fikk litt lyst liksom.. Ellers så håper jeg dere har hatt en fin helg. I dag er det jo bittebittelillejulaften også tenk! MEGAKOS.

Jeg er forresten med på konkurransen til Maddi. Kan vinne gavekort på h&m, hvordan kan jeg si neitakk til det?

3 comments

Galadriel

21.des.2009 kl.01:40

Megakos :)

- ebba

22.des.2009 kl.00:35

JAA lag video!

du er søt <3

€ Marita

23.des.2009 kl.18:43

søtt bilde ^^

www.mahs.blogg.no

write a comment


bloglovin

Mitt navn er Mari, jeg er 14 år og kommer fra Vestlandet. Jeg går på fotball, og ellers har jeg interesse for webdesign, blogg og fotografering. Håper du liker siden min, skal prøve å kommentere tilbake!

m.soccercub@hotmail.com
= mail for spørsmål, msn for vanlig chatting.
- blog
- fashion
- December 2009
- sofsen
- linniiie
- silje bredesen
- lisaplace


hits