vurderinger

Her er vurderingene jeg lovte dere! Er kanskje litt streng, men jeg sammenligner egentlig med blogger som Voe, og de fleste har egentlig litt å ta igjen der. Hun har masse bilder, bra rettskriving, intressanne innlegg og greit design. Ville ikke gitt henne en sekser en gang, så 5 er en ganske bra karakter her hos meg. 4 også, egentlig.

http://i46.tinypic.com/v6p0cg.jpg
www.meanhe.blogg.no

Design

Headeren dere har er ganske stor, og man ser ikke den første overskriften uten å bla ned. Dette synest jeg er litt minus, men det er ikke så viktig. Den har også dårlig kvalitet, og er litt kjedelig. Man ser med en gang at det ikke er noen proff header laget i photoshop.  Resten av designet er egentlig ganke ok. Litt kjedelig og rotete, men ikke noen ubehagelige farger. Fargene på designet og headeren matcher bra også.

Innhold
Dere skriver i gj. snitt ca. et innlegg hvær dag, noe som er helt ok. Innleggene handler om dere jentene og hværdagen deres, noe som i lengden blir litt kjedelig. De fleste blogger trenger temaet i blandt, eller i hvertfall noe spennende som frisker opp bloggen. Korte innlegg, litt skrivefeil, masse smilier og innholdet i innleggene trekker en del ned.

Karakter 3

http://mahs.blogg.no/images/css/ba9365107341c80545d1a9307112f8dc.jpg
www.mahs.blogg.no

Design
Bildet på headeren er kult, og jeg får inntrykk av at du er en god blogger. Synest venstre siden av headeren er litt rar, ikke særlig proff, men over gjennomsnittet. Jeg synest også den er litt stor, og liker best når overskriften på første innlegget vises. Men det er veldig smak og behag. Resten av designet er hvitt, og egentlig ganske greit. Litt rotete, men jeg liker at du har svake rammer rundt innleggene.

Innhold
Før skrev du ganske mange innlegg, men det ser ut som du var litt slakk på slutten av gamleåret og begynnelsen av det nye. Ser kanskje ut til at det blir bedre og bedre nå. De fleste innleggene dine er fine, du skriver mange spennende innlegg, og noen som er ikke så spennende. Men det skjer med alle. Jeg liker lengden på innlegga dine, og du poster masse bilder. Litt minus for noen skrivefeil og kanskje litt for mange smilier.

Karakter 5/4

Så, hva synest dere? Om det er noen andre som veldig sterkt ønsker vurdering så kan dere få lov til å sende inn her, om jeg ikke har skremt dere helt bort.

HUSK KONKURRANSEN MED ONEPIECE SOM PREMIE.
bloglovin

9 comments

Soapmásat

08.jan.2010 kl.15:36

det er bra at du er streng:)

:-) siri

08.jan.2010 kl.15:44

bra vurdering :-D

Rita Helen

08.jan.2010 kl.16:00

Gode vurderinger. Bra du er streng!

AnnaSerina

08.jan.2010 kl.16:01

du er flink som alltid, enig med deg!!

gjerne vurder min blogg <3

Lise

08.jan.2010 kl.16:09

Du er flink til å vurdere!

Hanne

08.jan.2010 kl.16:51

enig med resten , du er flink til å vurdere. Og det er bra å være litt streng , det får kansje bloggeren til å skjerpe seg og bloggen deres blir bedre : )

mahs

08.jan.2010 kl.17:11

takk for vurderingen. nå kan jeg forbedre meg etter dine meninger også, for å få den bedre. Men det jo min blogg såå.. men bra vurdert! Du er flink, takk :o)

www.mahs.blogg.no

Lena

08.jan.2010 kl.17:28

Bra vurdert, jente ;D

Rikke Line

08.jan.2010 kl.18:49

syns du vurderer bra jeg, er ikke meningen å gi alle toppkarakterer ! :- D

write a comment


bloglovin

Mitt navn er Mari, jeg er 14 år og kommer fra Vestlandet. Jeg går på fotball, og ellers har jeg interesse for webdesign, blogg og fotografering. Håper du liker siden min, skal prøve å kommentere tilbake!

m.soccercub@hotmail.com
= mail for spørsmål, msn for vanlig chatting.
- blog
- fashion
- December 2009
- sofsen
- linniiie
- silje bredesen
- lisaplace


hits