skitur i måneskinn

God kveld! Nå ligger jeg i sengen under min varme dyne, en smule sliten etter dagen. Jeg har vært på både skitur i måneskinnet med Marita, og trening i snø. Skituren med Marita var koselig i begynnelsen (når vi satt i ro og tok bilder) men når vi begynte med å stå på ski så ble vi en smule slitne og leie. Vi bestemte oss for at det var første og siste gang vi sto på ski i skogen. Det er kjedelig uten skikkelig skiløype! Når vi kom på fotballen fikk vi vite at vi skulle ha kondistrening, og med snø på knehøyde skal jeg love deg at det var slitsomt å både leke hauk & due og spille fotball. Jeg tror vi alle hadde lyst å gå hjem etter bare noen minutter i den høye snøen.

Advarsel: Jeg har null sminke på!

Marita og Meg. Gjerne klikk på henne og ta en titt på den koselige bloggen hennes.
Forresten så er det flaut at vi har like jakker. Men det har seg slik at vi begge fikk den til jul og ingen av oss ville bytte den, så da må vi nesten bare leve med det.


Har du noen gang merka at jeg aldri smiler med tennene? Dette er den forpulte drittgrunnen. Jeg har streng, og ser ikke ut i det hele tatt. Skal ha den i 14 måneder til! DRITTSTRENG. Og DRITT-TANNLEGE.

Hva har dere gjort på i dag da? Håper dere har hatt en fin dag. Jeg vil også minne på spørsmålsrunden, utsetter den til i morgen, for å få inn litt flere spørsmål.
bloglovin

7 comments

YUKII. Ei søt vanlig pike

10.jan.2010 kl.23:39

jeg har merka at du aldri smiller med tenna ::O

Tulla,,, men God kveld.

Rikke Line

10.jan.2010 kl.23:40

Jeg hadde streng i 2 og et halvt år, fikk den av dagen før komfirmasjonen min. Men serriøst, fotball i snøen? :- O Haha, hadde aldri klart det. For lat og vinterasma (L) du er like søt uten sminke også :- )

Silje

11.jan.2010 kl.15:16

du kledde regulering da! :-D jeg mener det.

men skjønner at du ikke liker det.. hadde det selv i et år, men det er suuperdigg når du tar det av! :-D

Eva

11.jan.2010 kl.15:34

du var søt med regulering :)

Christina Kristoffersen Stava

12.jan.2010 kl.00:00

Åh, det fristet med en skitur. Men siden jeg bristet foten for 2 dager siden, må jeg bare sitte inne og se på folk som har d kjekt : /. Du var utrolig søt!

Erica =D

12.jan.2010 kl.21:29

Å eg elske jakken dokkas! har sikla itte den lenge nå =)

Men eg ligge då altså hjemma syk.. yaayy..

Emma

14.jan.2010 kl.22:43

fy søren jeg føler med deg ang. strengen ! jeg skal få tannregulering å må ha det i 1 og et halvt år ! OMG !

Fin blogg btw :)

write a comment


bloglovin

Mitt navn er Mari, jeg er 14 år og kommer fra Vestlandet. Jeg går på fotball, og ellers har jeg interesse for webdesign, blogg og fotografering. Håper du liker siden min, skal prøve å kommentere tilbake!

m.soccercub@hotmail.com
= mail for spørsmål, msn for vanlig chatting.
- blog
- fashion
- December 2009
- sofsen
- linniiie
- silje bredesen
- lisaplace


hits