min inspirasjonsvegg

Du har vell kanskje fått med deg du også at det er så populært med inspovegg etter annais først startet? Jeg har faktisk en inspirasjonsvegg jeg også. Det som er med min inspirasjonsvegg er at den ikke handler om mote, pene gutter eller whatever: den handler om noe som virkelig betyr noe for meg. Mange ville vell kanskje sagt at mote betyr mye, og jeg er jo enig: mote betyr noe for meg også. Men det jeg virkelig bryr meg om er venner, familie og minner. Hva kan vell da være bedre enn en inspirasjonsvegg til hværdagen, med bilder av personer du er glad i? Å se på denne veggen er det første jeg gjør når jeg står opp og det siste jeg gjør når jeg legger meg. Den gir mening i hværdagen min. Hva skulle vi gjort uten venner, familie, minner? - livet hadde ikke vært noe enkelt.

Advarsel: gamle bilder.
img8726
Her er min inspovegg for 2009. Jeg skal lage for 2009 også, men har enda ikke sortert bildene, så må jeg fremkalle og masse styr. Stress egentlig, men virkelig verdt det.

img8727 img8737
Jeg har også mange bilder og rammer rundt om i rommet. På veggene, flatene - overalt!

Har dere en inspirasjonsvegg, og hva slags inspirasjon har du der? Jeg har planer om å printe ut masse weheartit bilder når jeg bytter rom! Så får jeg en heel vegg dekket av inspirasjon!
bloglovin

9 comments

CL-Line

12.jan.2010 kl.20:32

nice!

Rikke Line

12.jan.2010 kl.20:51

jeg skal lage meg en big BIG inspovegg på kort enden av soverommet mitt, men skal kjøpe papp og male allerførst da :- )

Trine

12.jan.2010 kl.20:57

Har lyst til å lage , men bilder og bilder....ikke mange av dem for å si det slikt :P

Christina Kristoffersen Stava

12.jan.2010 kl.21:46

Ganske smart ;D

Karin

12.jan.2010 kl.22:58

liker liker liker : D
så fin vegg :D jeg har en tavle med masse quotes, dikt og bilder, men vet ikke om det er helt inspirasjonsvegg :p

Emilie

13.jan.2010 kl.12:34

Det så skikkelig fint ut det bildet :) Fikk jo nesten lyst og lage slik sjøl :D Har ingen sånn sjøl ;b

VEDIS

13.jan.2010 kl.14:42

Åh, likte inspirasjonsveggen din! herlige bilder! :) Jeg har foreøløpig ingen inspo.vegg, men har klippet ut en del outfit's jeg liker fra diverse moteblader and so, og skal mikse det med noen bilder fra mitt eget liv + noen søte fra weheartit. Hihi :D

Det er viktig å ha bilder av noen man er glad i, og ikke bare bilder av hva man ønsker å oppnå/hvem man ønsker å være. Jeg syns det er viktig å sette pris på det man HAR også! Hihi. Så derfor vil jeg fortelle deg at jeg setter pris på deg, alle fine ord og bloggen din <3 Søte, søte deg!

Silje

23.jan.2010 kl.10:29

sykt fint. forrrrrrresten så elsker jeg designet ditt!

write a comment


bloglovin

Mitt navn er Mari, jeg er 14 år og kommer fra Vestlandet. Jeg går på fotball, og ellers har jeg interesse for webdesign, blogg og fotografering. Håper du liker siden min, skal prøve å kommentere tilbake!

m.soccercub@hotmail.com
= mail for spørsmål, msn for vanlig chatting.
- blog
- fashion
- December 2009
- sofsen
- linniiie
- silje bredesen
- lisaplace


hits