konkurransen er kåret

Jeg via hele natten min til å lese kommentarer, og da jeg hadde skumlest gjennom alle, så innså jeg at det var umulig å velge den som hadde best grunn. Jeg prøvde virkelig, men jeg klarer ikke skille de beste fra de nest beste. Sååå, jeg måtte desverre bare trekke konkurransen tilfeldig. Jeg bestemte meg for å spørre en tilfeldig på msn, og fikk altså dette tallet: 177. Har telt nedover 2 ganger, og vinneren er da altså annaserina.blogg.no. Om ingen påstår at jeg har telt feil?
Så gratulerer så mye til deg! Har sendt deg ein mail og en kommentar på bloggen.

Som jeg nevnte i konkurranseinnlegget så skal jeg også trekke vinneren av et solkort. Men! Siden det var så mange som meldte seg på, så trekker jeg ikke bare vinner av solkortet! Jeg trekker også en heldig vinner av en lipgloss. Solkortet går til Cathrine og lipglossen går til Sofija. Har sendt dere en mail!

Og igjen, TUSEN takk til alle som meldte seg på. Håper dere er fornøyde, og fortsetter med å titte innom bloggen min. Kommer forresten ny konkurranse om ikke så lenge.
bloglovin

7 comments

helene

17.jan.2010 kl.17:25

HVAFAEN?

dok vett at det e Soccercub som har lagt denne bloggen ? Veninnå hennas sa det ''god veninna''? NOT. men iallefall hu lagte konkurransen for å få mer oppmerksomhet lesere og kommentarer lol eg må le. Denne bloggen har ikke bilde av såkalte ''annaserina'' eingang.. så det e jo bevis nok eller? Kansje påtide å si hvorfor du gidde i det hele tatt og lyve om noe sånn dritt!

stakkars jenta!

helene

17.jan.2010 kl.17:26

Jeg mente at hun har lagt bloggen til den såkalte vinneren!

Soccercub

17.jan.2010 kl.17:51

jeg har ikke lagd den bloggen nei. du kan bare sende mail til blogg.no og spørre om det er samme ip adresse eller noe :) og hva mener du med "Veninnå hennas sa det ''god veninna''? NOT. " ??

Trine

17.jan.2010 kl.18:50

Grattis til vinneren , og til "helene" :

Denne konkurransen er faktisk ekte!

Jeg synes "soccercub" er modig jeg , som blogger om livet sitt og lar alle til! Hun er iallefall modig nok til ¨skrive bloggen sin i kommentarfeltet!

Soccercub

17.jan.2010 kl.19:19

Trine: Snill du er :) Og "Helene" heter ikke Helene ^^ Hun har skrevet flere kommentarer på bloggen min med forskjellige navn. Jeg vet mer om henne enn hva hun tror selv ^^ Sandnes buer ^^

Onenewshot

17.jan.2010 kl.20:43

Gratulerer til vinnern :)

skal lese bloggen din også .. liker den ganske mye :D

fortsett sånn <33

Emilie

18.jan.2010 kl.23:18

Så teit av henne og skrive slike komentarer! Denne bloggen er nok ekte :) Ikke bry deg om de komentarene du får fra folk ;D

write a comment


bloglovin

Mitt navn er Mari, jeg er 14 år og kommer fra Vestlandet. Jeg går på fotball, og ellers har jeg interesse for webdesign, blogg og fotografering. Håper du liker siden min, skal prøve å kommentere tilbake!

m.soccercub@hotmail.com
= mail for spørsmål, msn for vanlig chatting.
- blog
- fashion
- December 2009
- sofsen
- linniiie
- silje bredesen
- lisaplace


hits