hevnen er søt

Er det rart jeg blir sint over at hele familien (ekskludert meg, selvfølgelig) bestemmer seg for å begynne å pusse opp stuen klokken ni på en lørdags morgen? Dette inkluderer altså høy banking, skriking til hverandre fra ene etasjen til den andre, og ikke minst vimsing opp og ned trappene! Jeg bor nede i kjelleren alene, men må dele den med pappa sitt verktøyrom. Jippi! Dette resulterte i at jeg i dag våknet halv ti av bråket, og det første jeg gjorde var å skrike: "ÅRH!!!!!!!! VÆR ROLIG!" så høyt jeg kunne, og slå alt jeg kunne i veggen. Dette resulterte igjen i at jeg har dritvondt i stemmen og en stor blåveis på handa. FML.

MEN! Som overskriften sier: hevnen er søt. I natt når jeg kommer hjem og alle de andre har lagt seg, skal jeg først bråke skikkelig (slenge med dørene og gå på hælene). Deretter skal jeg gå ned i kjelleren og sette høyttalerene på fullt med bråkemusikk! Poenget er selvfølgelig å holde de ekstra lenge oppe, så de våkner sent i morgen og ikke begynner med stuen før etter 11. Det er målet mitt!


Hadde dere klart å sett for dere meg som evil? Her er en liten smakebit!

Pleier dere å ta hevn eller tar dere alt med et smil? Jeg pleier faktisk vaneligvis ikke å ta hevn. Men i dag ble jeg MEKTIG irritert, og klarer ikke la være.
bloglovin

5 comments

Thea Elise

23.jan.2010 kl.11:27

Haha, de fortjener å få igjen! Du er søt forresten :)

VEDIS

23.jan.2010 kl.12:11

Du

VEDIS

23.jan.2010 kl.12:11

er

VEDIS

23.jan.2010 kl.12:11

søt <3

Silje

23.jan.2010 kl.20:55

haha, nice! :p

write a comment


bloglovin

Mitt navn er Mari, jeg er 14 år og kommer fra Vestlandet. Jeg går på fotball, og ellers har jeg interesse for webdesign, blogg og fotografering. Håper du liker siden min, skal prøve å kommentere tilbake!

m.soccercub@hotmail.com
= mail for spørsmål, msn for vanlig chatting.
- blog
- fashion
- December 2009
- sofsen
- linniiie
- silje bredesen
- lisaplace


hits