mitt bidrag til haiti

Fikk ikke blogget i hele tatt i går, men det skader ikke. Noe som derimot skader, er jordskjelvet på Haiti! Er så grusomt, så grusomt. Selv har jeg ikke turt å se på nyhetene, så jeg har ikke sett et eneste bilde av hvordan det er der nede, men det jeg har hørt er vertfall utrolig forferdelig. Røde kors hadde innsamlingsakjson i går, og laget mitt ble spurt om å gå med bøsser. Selvfølgelig stilte jeg opp! I motsetning til de andre på laget da. Vi var bare 4 stykker, tror jeg. Er mange som jobbet med prosjekt, men til dere som ikke hadde grunn: shame on you. Jeg er uansett glad for at jeg kunne hjelpe! Jeg og Elise fikk inn over 5000 på bøssa vår etter bare litt over en time. Herlig følelse!


Selv om jeg både har gitt penger selv og gått med bøsse, så føler jeg ikke at det er nok. Jeg tente også et lys for alle ofrene på Haiti. Noe så grusomt, vanskelig å sette ord på!

Har du bidratt med noe til de jordskjelvrammede på Haiti? Håper det er lenge til neste gang..
bloglovin

7 comments

to a'er to n'er og tre e'er

25.jan.2010 kl.16:02

kjempe bra gjort :)!

Bærumsjente

25.jan.2010 kl.16:05

så utrolig bra! jeg har også samlet inn penger :) veldig fin blogg!
så utrolig bra gjort av deg!! :)

Stine Busch

25.jan.2010 kl.20:01

Så flink du er! Har ikke bidratt med noe, jeg.
Det er kjempebra!

Har ikke egentlig bidratt med noe , men jeg vurderer å ringe inn 200 kroner :) dessuten , hva skal jeg med 1100 kromer på mobilen?

Renate

26.jan.2010 kl.18:42

Har ikke bidratt med noen ting, jeg... Tror jeg skal ta med noen penger som jeg kan gi til noen bøssebærere. Det er så forferdelig det som har skjedd!

Emilie

26.jan.2010 kl.21:30

Det er jo kjempesnil gjort av deg ! Du burde være stolt over deg sjøl :D

write a comment


bloglovin

Mitt navn er Mari, jeg er 14 år og kommer fra Vestlandet. Jeg går på fotball, og ellers har jeg interesse for webdesign, blogg og fotografering. Håper du liker siden min, skal prøve å kommentere tilbake!

m.soccercub@hotmail.com
= mail for spørsmål, msn for vanlig chatting.
- blog
- fashion
- December 2009
- sofsen
- linniiie
- silje bredesen
- lisaplace


hits