GRATIS photoshop!

Har laget meg en ny, midlertidig header i Photoshop CS3 nå! Ble ikke særlig fornøyd, så lager nok en ny igjen om ikke så lenge. Er bare glad jeg er kvitt den forrige, for den var jeg møkka lei av.  Hva synes dere om min nye header?

Så, over til poenget med innlegget! Programmet jeg bruker er Photoshop CS3 som sagt over. Har fått noen mailer med spørsmål i det siste, og det er utrolig mange så lurer på hvilket program jeg bruker, hvordan jeg har fått tak i det og lignende. Nå tenkte jeg altså at jeg skulle dele hemmeligheten min med dere! Kanskje det blir tutorials her på bloggen frem i tiden om dere har lyst til å forbedre dere litt. Jeg har mange års erfaring med Paint Shop Pro, så er ikke like flink i Photoshop, men det kommer seg!

Trykk HER for å få 100 % gratis photoshop. Varer evig!


Bare følg instruksene som kommer på skjermen, og du har Photoshop innen få minutter/sekunder! Er ikke vanskelig i det hele tatt. Finnes forresten hjelpevideoer på youtube om du ønsker å redigere proffe bilder.

Send mail til meg om du får problemer: m.soccercub@hotmail.com. Jeg hjelper gjerne :)

one comment

Vilde W

29.jan.2010 kl.15:49

den var kjempefin :D

write a comment


bloglovin

Mitt navn er Mari, jeg er 14 år og kommer fra Vestlandet. Jeg går på fotball, og ellers har jeg interesse for webdesign, blogg og fotografering. Håper du liker siden min, skal prøve å kommentere tilbake!

m.soccercub@hotmail.com
= mail for spørsmål, msn for vanlig chatting.
- blog
- fashion
- December 2009
- sofsen
- linniiie
- silje bredesen
- lisaplace


hits