eheee hei

Overrasket over at jeg fortsatt har 28 followes på bloglovin og masse lesere. Jeg er en SLØV SLØV SLØV blogger. Ikke bra, Mari. Sitter egentlig her å gruer meg til å skru av pc en. Er så lenge siden jeg har skrudd den av! Tror ikke jeg har gjort det i år? Haha. Nå er det vertfall diverse programmer og sånt som ikke vil åpnes, på tide med en liten restart kanskje. Litt synd, har samlet lenge på MSN samtalene mine.. Ok, så har jeg bare 46 samtaler på linja akkurat nå, tok bort en haug i går... Trist nesten. Woah, jeg er sær...


Webcam greia er en av de tingene som ikke funker, så dette er et gammelt random bilde. Har jeg posta det før..? Whatever. Dette er forresten først gang jeg poster to innlegg med webcam etter hverandre. Og det skal nok (ikke?) bli siste. DET ER FORRESTEN UTEN SMINKE!!

Hadde konkurranse også ja. Få påmeldte, er skuffa over dere folkens! Denne gangen skal... Verohero få vinne :-) Jaaah, det er tilfeldig trekning. Tenker meg dere hadde mast litt om det også... Du får sende meg en mail du! m.soccercub@hotmail.com. Orker ikke lete opp adressen din, er så stress. Snill i dag ja! 

Må forresten få si at www.pucci.no er ganske snille. Sendte meg et øredobbe sett også! Og www.chatroulette.com er en fin ting for boredom, og mye morsommere enn www.omegle.com. Og til deg www.kolontre.blogg.no, siden du lider av nada syndromet: www.bubbleshooter.net :-) Reklame selvfølgelig! Mener egentlig ingenting av dette. Tips www.topplista.wordpress.no med en gang, så blir jeg kanskje omtalt slik som for eksempel www.voe.blogg.no. Kanskje du er så heldig at det har blitt laget en www.mari.homo.com link om deg også. 

5 timers søvn på to døgn er forklaring nok på dette innlegget. Over og ut!
bloglovin

2 comments

VEDIS

01.feb.2010 kl.23:40

Du har vunnet ja søta <3 Så send meg mail med adresse, så får du premien :D

Du er like pen uten sminke du!

Amanda

02.feb.2010 kl.09:19

hæææææ?

write a comment


bloglovin

Mitt navn er Mari, jeg er 14 år og kommer fra Vestlandet. Jeg går på fotball, og ellers har jeg interesse for webdesign, blogg og fotografering. Håper du liker siden min, skal prøve å kommentere tilbake!

m.soccercub@hotmail.com
= mail for spørsmål, msn for vanlig chatting.
- blog
- fashion
- December 2009
- sofsen
- linniiie
- silje bredesen
- lisaplace


hits