Mari, sunn!?

Hola amigos! I dag har jeg vært hjemme fra skolen. Anbefaler virkelig for de som går på ungdomskolen å ta en fridag i blandt. Det får opp motivasjonen! Okei, jeg skal ikke oppfordre dere til mye fravær... Men så lenge det er under 14 dager i året så går det jo fint :-) For etter nye regler kan man jo få sletta opp til14 dagers fravær på vitnemålet om foreldrene dine ringer til rektor etter skoleåret! Hvor kult og praktisk er ikke det?

Leser forresten bloggen til Madeleine fortiden, er så sykt misunnelig! Hun skal bo i Karibien i 4 måneder og lære seg spansk. Hun er jo ekstremt brun allerede!!! Ble faktisk så misunnelig at jeg prøvde å lage litt syden her hjemme også:

Mango og druer <3 Orket ikke opne photoshop for å redigere i dag.. Men det funker!


Ææh, ikke mobb øyenbryna. Skal nappe i kveld.

Må forresten bare si at jeg har egentlig hatt det skikkelig digg i dag! Mens mesteparten av dere var på skolen, så var jeg hjemme og sov. Jeg har også sett supernatural i hele dag, og spist skikkelig mye digg! Is & jordbær, muffins, frukt. Jah, det var vell det...

Ogog! Jeg er forresten blitt sunnere. KAN DERE TRO DET? Jeg har kutta ut brusen, helt seriøst. Og snop og sånt skal jeg bare spise på lørdager. Når snøen forsvinner skal jeg begynne å jogge tre ganger i uken (akkurat som jeg gjorde før snøen kom), pluss at det antageligvis blir trening 3 ganger i uken. Tar også situps og armhevinger hvær dag (med unntak av i går, jeg glemte det!! FYFY!).

bloglovin

5 comments

Silje

02.feb.2010 kl.20:23

Hei du:) Stikker bare innom for å ønske deg en fin kveld:)

Emilie

02.feb.2010 kl.23:24

De som går videregående annbefales også til og ta litt fri iblandt, men untal at man tenker på fravær ;) Jeg er og litt sunnere enn jeg hva før :p Tåler ikke kullsyre, så brus går det ikke så mye av ;D Men så går det litt mer av godterier :p

Randi

03.feb.2010 kl.12:18

FY så pen du er. :O

Vilde W

04.feb.2010 kl.00:33

jeg har og blitt sunnere, begynt med vann! oohoh. hadde btw ikke lagt merke til øyenbrynene hvis ikke du sa det - søøta!

VEDIS

05.feb.2010 kl.18:37

Pene-pene du <3

write a comment


bloglovin

Mitt navn er Mari, jeg er 14 år og kommer fra Vestlandet. Jeg går på fotball, og ellers har jeg interesse for webdesign, blogg og fotografering. Håper du liker siden min, skal prøve å kommentere tilbake!

m.soccercub@hotmail.com
= mail for spørsmål, msn for vanlig chatting.
- blog
- fashion
- December 2009
- sofsen
- linniiie
- silje bredesen
- lisaplace


hits