liker det

Stort fravær i det siste! Liker det :-) Hehe, neida. Men altså dagene fortiden går i skole, tv, pc og godterispising til magen sier stopp. Og ute om kveldene så klart! Har venner som er utrolig flinke til å finne på ting fortiden, og det liker jeg! Jeg har helt awesome, nydelige bestevenner spesielt.

Slengte jo inn et lite innlegg i helga når jeg var på Vågslid me Kamilla, og her er noen bilder som ble tatt siste dagen i trekket med speilrefleksen min. De er ikke redigerte, og jeg elsker fargene! Se bort ifra facebook kvalitet da... Jeg er selvfølgelig dødspro på snowboard om noen lurte. Har stått hele 6 dager til sammen (oppvokst med ski på bena, serru!) og skal opp tre dager til i vår. Gleder meg, loveit.

Nå venter jeg på Elena vennen, tror vi har planer om å hive på oss masse klær og gå ut i snøen, som forhåpentligvis snart er borte. På tide med litt jogging snart... Kjenner det trengs!

3 comments

«PinkieLaady

10.feb.2010 kl.02:54

Hej Sweetie! Hur ska du fira alla hjärtans? =)

Martine

10.feb.2010 kl.23:07

Snowboard er gøy! :)

€ Marita

14.feb.2010 kl.12:50

Vil på fjelle :(

write a comment


bloglovin

Mitt navn er Mari, jeg er 14 år og kommer fra Vestlandet. Jeg går på fotball, og ellers har jeg interesse for webdesign, blogg og fotografering. Håper du liker siden min, skal prøve å kommentere tilbake!

m.soccercub@hotmail.com
= mail for spørsmål, msn for vanlig chatting.
- blog
- fashion
- December 2009
- sofsen
- linniiie
- silje bredesen
- lisaplace


hits