time of my lifeNatt til i går var det konfirmasjonsfestival her på øya, og jeg hadde det så UTROLIG digg! På bildet over ser du jentene (måtte klippe inn sandra siden fotografen ikke tok henne med..) mine, helt fantastisk kule folk! Jeg og Sandra fant også noen nye kule venner, men har ikke fått bildene vi tok med de folkene enda. Dette er forresten bildene til en random fotograf som bare måtte ta bilder av oss. Vi trakk nok så mye oppmerksomhet :) Haha, allerede da klokken var 22 var vi så overtrøtte at vi lo så hele bygningen kunne høre oss. Fantastisk!

Jeg og Hanne (med battery i handa) snakket sørlandsdialekt hele natta. Og jeg kjenner jeg blir en smule flau når jeg tenker tilbake på natta... (Glemte jeg å si at det varte fra 20-08 neste morgen?). I kinosalen med Yatsy snurrende, som forresten var en utrolig kjedelig film, så merket vi plutselig at alle flytta seg lenger og lenger bort fra oss... Vi kommenterte filmen på sørlandsdialekt. Laga også en t-shirt, og GUD vi var overtrøtte. På min står det "Mannepower! Æ rule" på fremsiden pluss autografer på alle jeg ble kjendt med (glemte selvfølgelig de tøffe guttene vi traff! VERDENS fineste gutt inkludert...). Vi deltok nemlig i volleyballturnering og var bare jenter på Mannepower laget. Vi - tapte - alle - kampene... På baksiden står det: Æ e Ronja Røverdattår å æ komme fra Narnia. Gr8!Som overskriften sier, jeg har det utrolig fantastisk for tiden. Nå skal jeg til byen for å besøke pappa på jobb, så skal jeg bowle med familien. Fint det vetdu! Oppdaget forresten nettopp at vi hadde fått ny sofa i stuen... Den har vært der i 3 dager uten at jeg har merka det..

one comment

Alexandra

14.feb.2010 kl.23:12

Heej!

Nu har du chansen att bli Veckans blogg!:)

du får gärna delta!

Kram

write a comment


bloglovin

Mitt navn er Mari, jeg er 14 år og kommer fra Vestlandet. Jeg går på fotball, og ellers har jeg interesse for webdesign, blogg og fotografering. Håper du liker siden min, skal prøve å kommentere tilbake!

m.soccercub@hotmail.com
= mail for spørsmål, msn for vanlig chatting.
- blog
- fashion
- December 2009
- sofsen
- linniiie
- silje bredesen
- lisaplace


hits