gir ikke opp!

Selv om jeg er i en liten nedeperiode med bloggen, så betyr ikke det at jeg slutter! Tvert i mot. Nå som det nermer seg vår og sommer, tror jeg at jeg få blogge mer enn aldri før. Er bare så kaldt, trist og kjedelig om vinteren at fantasien min går i dvale, og det er veldig få ting å skrive om.

Akkurat nå sitter jeg i sofaen i stuen som vi har hatt... en stund nå og jeg har bare hatt ræva i den sånn ca. to ganger. Den er egentlig ganske deilig. Brun faktisk, litt skeptisk til det siden stolene er svarte.. Yeye, ikke min stue. Jeg har min egen lille hybel nede i kjelleren, med pc, tv og seng. Egentlig alt jeg trenger! Og vann & kjøleskap, heheee. Mangler bare ovnen...

Dette er hva jeg har gjort i mellomtiden:Ehm, no comment.

Jeg har altså vært på skoleball! Vinterball, egentlig. Supergøy, gleder meg allerede til neste år! Da er det min klasse som skal arrangere, blir vanskelig å toppe arrangeringa av dette, 10 klasse har vært veldig flinke. Men vi skal klare det :-)

Nå fryser jeg så på bena at jeg må avslutte, og hente noen sokker. Brrr! KALDE NORGE!

2 comments

€ Marita

20.feb.2010 kl.16:49

Bra du likte ballet ;D

lukes

21.feb.2010 kl.07:29

dagens fråga: Vilken är din favoritserie? :)

write a comment


bloglovin

Mitt navn er Mari, jeg er 14 år og kommer fra Vestlandet. Jeg går på fotball, og ellers har jeg interesse for webdesign, blogg og fotografering. Håper du liker siden min, skal prøve å kommentere tilbake!

m.soccercub@hotmail.com
= mail for spørsmål, msn for vanlig chatting.
- blog
- fashion
- December 2009
- sofsen
- linniiie
- silje bredesen
- lisaplace


hits