photoshopping

Den nye toppbloggeren Maria Opperud (2. plassen på blogg.no) har faktisk et av de peneste designene på topplisten, men en ting jeg har lagt merke til, det er at headeren mangler litt skygger. JA, jeg er kanskje perfeksjonist, men jeg prøvde meg på en header til henne jeg:


Denne er jo laget etter MIN smak, så er jo ikke sikkert at noen andre liker den, selvfølgelig.

Siden jeg var så godt i gang med å lage headere, så laget jeg like godt en tullegreie til meg selv også. Ikke at det tok så lang tid å redigere litt på lyset, sette på tekst og fikse en liten ramme. Synest bloggen min ble litt emo med litt sånn svart og hvitt design, så jeg hev på med en rosa bakrgunnsfarge også. Ufornøyd, men bedre enn den siste!

Ps: Dere er forresten skumle. Har vært 47 unike besøkende siden sist innlegg, og bare en av dere (VILDE!! <3) turte å legge igjen en kommentar. Har på følelsen av at resten av dere er en gjeng pedoer?

3 comments

ISABEL ! <3

22.feb.2010 kl.22:07

Headeren du lagde var dritt fin !

pliiiiizzz kan ikke du lage en til meg ? :D

Lene

23.feb.2010 kl.20:29

Den du lagte var jo 10 ganger finere enn den hun har nå! :- )

Maria

27.feb.2010 kl.01:59

Hei, søt, msn? cam?

Kleem <3

write a comment


bloglovin

Mitt navn er Mari, jeg er 14 år og kommer fra Vestlandet. Jeg går på fotball, og ellers har jeg interesse for webdesign, blogg og fotografering. Håper du liker siden min, skal prøve å kommentere tilbake!

m.soccercub@hotmail.com
= mail for spørsmål, msn for vanlig chatting.
- blog
- fashion
- December 2009
- sofsen
- linniiie
- silje bredesen
- lisaplace


hits