dagens irritasjoner

- Rommet mitt. Det er et skikkelig roterom, skulle nesten tro det rota av seg selv. Selv om det eneste jeg gjør på rommet er å se tv/være på pcen (har ikke engang klesskapet mitt der at the moment) så ligger det HAUGER med klær og andre ubrukelige ting på gulvet. Stress!

- At mamma aldri er hjemme når jeg våkner. Seriøst, jeg har laget middag selv 3 ganger i denne ferien allerede! Hvor sykt er ikke det? Om dere lurte så er middagen i dag nordlandskaker. De ligger i ovnen nå, OVN ja. Så forflytter vi oss til neste irritasjon:

- At vi ikke har mikrobølgeovn! Jeg aner ikke hva som er galt med foreldrene mine, ALLE burde jo ha en mikro i huset Istedenfor må jeg vente i 5 hele minutter på at nordlandskakene skal tine i ovnen. Skyt meg!

- Snøen. Blir helt deppa her jeg står ved kjøkkenbenken i bare bhen. Eneste jeg vil når jeg ser på.. BRB, GLEMTE KAKENE... Oisann, godt stekte nå ja. Kanskje jeg burde begynne å spise litt sundt istedenfor å ha snøen som unnskyldning? Neeeh. Gleder meg faktisk til å begynne å jogge

- JPEG/JPG filer! Herregud, det står så mange plasser at bildefiler er best i jpg... WRONG. Jeg har drevet med photoshop i så mange år at jeg skal love dere at bildene blir tusen ganger bedre meg png. Just look:


Skal altså ha dette på konfinviten, men fotoknudsen tar jo bare JPG filer!! Herregud jeg blir stressa, skjekk den dårlige kvaliteten! Ser jo ut som den er laga i paint...

- FOTOKNUDSEN! Det er helt tragisk at dere bare tar imot JPG filer. I tillegg, så kommer det opp melding: "Bildet kan være i for dårlig kvalitet...." OSV. GJETT HVORFOR DET ER I DÅRLIG KVALITET DA?

Over og ut, nå gidder jeg ikke irritere meg mer. Hva er dine irritasjoner i dag?
bloglovin

2 comments

Karoline

24.feb.2010 kl.22:17

Høres kjent ut det at rommet blir rotete av seg selv! :p

Kristina Ersland

24.feb.2010 kl.23:47

Så utrolig pen du er! :-D

write a comment


bloglovin

Mitt navn er Mari, jeg er 14 år og kommer fra Vestlandet. Jeg går på fotball, og ellers har jeg interesse for webdesign, blogg og fotografering. Håper du liker siden min, skal prøve å kommentere tilbake!

m.soccercub@hotmail.com
= mail for spørsmål, msn for vanlig chatting.
- blog
- fashion
- December 2009
- sofsen
- linniiie
- silje bredesen
- lisaplace


hits