endelig!!

Etter to timer med hard jobbing og hjelp fra min kjære venn Kamilla, har vi endelig fått unnagjort den største jobben med konfirmasjonsinvitasjonene. Nå gjenstår bare bilde av meg på fremsiden på det tomme området, og masse tekst inni kortet. Som jeg nevnte i forrige innlegg så strevde jeg skikkelig inne på fotoknudsen, så i dag bestemte vi oss bare for å kjøpe inn masse greier og lage invitasjonene for hånd. Shoppet inn for over 500 kroner, og jeg er utrolig glad for at vi gjorde det. Kamilla er sykt kreativ og kjempeflink, og jeg er veldig fornøyd med resultatet :-) Kjørte svart, hvitt, sølv og rosa, samme fargene som jeg vil ha i konfirmasjonen.

Fikk ikke til så gode bilder, men som dere ser så er ingen av invitasjonene identiske. Og som jeg sa over, tomrommet er hvor jeg skal ha bilde av meg selv (egohehe, neida).

Hva slags tema og farger kjører/kjørte du, eller har planlagt å kjøre?
bloglovin

4 comments

:-) siri

26.feb.2010 kl.16:27

de ble kjempe fine :-D

Kristina Ersland

26.feb.2010 kl.22:25

Så utrolig fine de ble! :-D

Maria

27.feb.2010 kl.02:02

Jeg hadde svart, burgunderrødt og sølv jeg (:

Amanda

27.feb.2010 kl.16:17

Utrolig fine! :O

write a comment


bloglovin

Mitt navn er Mari, jeg er 14 år og kommer fra Vestlandet. Jeg går på fotball, og ellers har jeg interesse for webdesign, blogg og fotografering. Håper du liker siden min, skal prøve å kommentere tilbake!

m.soccercub@hotmail.com
= mail for spørsmål, msn for vanlig chatting.
- blog
- fashion
- December 2009
- sofsen
- linniiie
- silje bredesen
- lisaplace


hits