noen flinke med hund?Barnevakt på tre galne kids - og en hund. Det er faktisk hunden jeg sliter mest med! Jeg sitter akkurat nå på barkrakken og hunden ligger i sofaen bak med (i rundingen jeg laga med hånden). Hvær gang jeg prøver å sette meg i sofaen/lavere stoler så kommer hunden hoppende over meg! OG JEG ER REDD HUNDER!!!! Noen som har tips til hva jeg kan gjøre? Nekter å sitte på barkrakken til 5 i natt... Å slippe den ut eller stenge den inne et sted er forresten ikke et alternativ, for hunden vil ikke rikke seg. Jeg kan heller ikke gå i nabostuen, for da følger hunden etter og skraper opp på døra. Fått streng beskjed av huseieren å passe på at hunden ikke skraper på døra...Bortsett fra det så... Søt klemme jeg har? Jeg laget den med restene til konfinvitene... Vurderer nesten å lage firma her ass. Noen som vil ha? Blogglesere får selvfølgelig gratis! SKRIK UT.

Tenkte forresten å gi dere et lite tips innen barnepassing! Er så utrolig mange barnevakter/mødre (hehee jeg er mer flink enn mødrer btw) som kjefter ungene sine til sengs. Skal jeg si dere noe? Når de får oppmerksomhet så er de jo bare enda mer ulydige. Jeg legger alle tre barna i samme seng og lar de snakke så mye de vil. "Dere må jo lure meg. Hvisk, så tror jeg at dere har sovna! Så er alle glade :)" Hehe, funker hvær gang. De sovner etter en halvtime, da er de leie av å hviske, tro meg.

Nå skal jeg skjekke at taktikken min funka, tror de har sovna. Eller så tok de setningen min på alvor og hvisker så lavt at jeg ikke hører de.. Jaja, er vell bare positivt? Da sover de kanskje lengre i morgen! Jeg skal sove her nemlig, så sier ikke neitakk til en time ekstra søvn. Bye!
bloglovin

4 comments

Breviik - den rosa bloggen!

27.feb.2010 kl.22:15

ha en fin kveld :D

YUKII. Ei søt vanlig pike

27.feb.2010 kl.22:17

jeg er ikke flink med hun, er litt småredd.

Kristina Ersland

28.feb.2010 kl.02:19

Søta :) hadde det vert meg hadde jeg ikke vert i samme rom som den stygge hunden en gang (A)
Bare si nei veldig strengt og dytt den fra deg! Det hjelper som oftest , men hvis den kan sitt/ligg så må du jo seff ha kontroll over den først , og så er det bare å si ligg og slenge seg i sofaen:)

Men ellers er det nok best bare å være streng , litt sur og ha tydelig kroppsspråk :)

write a comment


bloglovin

Mitt navn er Mari, jeg er 14 år og kommer fra Vestlandet. Jeg går på fotball, og ellers har jeg interesse for webdesign, blogg og fotografering. Håper du liker siden min, skal prøve å kommentere tilbake!

m.soccercub@hotmail.com
= mail for spørsmål, msn for vanlig chatting.
- blog
- fashion
- December 2009
- sofsen
- linniiie
- silje bredesen
- lisaplace


hits