tips til barnepassere/foreldre vol. 2

Siden det forrige tipset mitt funka dritbra for meg, så tenkte jeg å gi dere litt flere tips innen barnepassing! Anbefaler dere å prøve, lover dere et perfekt resultat. Lett-tjente penger for barnepassere og enklere hværdag for foreldrene om dere følger desse tipsene:

- Lek gjemsel/politi og tyv før du legger de! Ser de disney eller bare slapper av før de skal legge seg, så lover jeg dere at det er mye vanskeligere. For poenget her er nemlig at du skal tappe barna for så mye energi som mulig! Da orker de ikke protestere når de skal legge seg, og de sovner med en gang. TESTET OG ANBEFALT.

- Avslutt leken med litt tv! Har du tappet barna med energien men de påstår at de ikke er trøtte og orker ikke legge seg? Da lar du dem sitte å se litt tv, og da skal vi nok få se at øyenlokkene holder på å gli igjen. Minuset her er at du kanskje må streve litt for å få de opp av sofaen, og kanskje til og med må bære barna... TESTET OG ANBEFALT.
Nanny Mari!!

- Blackmailing! Har du barn/passer du barn med mer energi enn deg selv, så er det kanskje litt vanskelig å tappe barna sin energi, naturligvis. Da funker det alltid med litt avtaler her og der :-) Men vær så snill, finn på noe bedre enn "Du får ikke lørdagsgodteri!" for da taper du nok. Barn er ikke så dumme! Si at om de ikke legger seg så får de ikke gå på favorittaktiviteten i en måned for eksempel? Funker helt sikkert. UTESTET.

NB:
Fare for at barnevakten/foreldren sovner under oppdraget.

Jeg er vertfall veldig fornøyd med min jobb. Barna sover søtt, hunden er i buret, huset er ryddig og alle lysene er slukket bortsett fra ett. Skal slukke sengelampen min straks! Natta.
bloglovin

2 comments

Amanda

28.feb.2010 kl.12:00

Har prøvd mange av disse tipsene før, husker jeg for eksempel en gang sleit dem ut med fotball før leggetid. Da var de bare hyprere enn noen gang før, haha. Meen, de ble jo sletne etterhvert. Haha, de var så sykt søte, den yngste kom og la seg hos meg på natten <3 Ok, nå drifter jeg av gårde :p Tror du er en veldig god barnevakt, jeg Mari. En veldig søt en også! :D

SV: Tusen takk! :D

Kristina Ersland

28.feb.2010 kl.14:10

Haha, gode tips! :-)

Jeg liker forresten at du har begynt å blogge oftere! Keep it up søta :-D

write a comment


bloglovin

Mitt navn er Mari, jeg er 14 år og kommer fra Vestlandet. Jeg går på fotball, og ellers har jeg interesse for webdesign, blogg og fotografering. Håper du liker siden min, skal prøve å kommentere tilbake!

m.soccercub@hotmail.com
= mail for spørsmål, msn for vanlig chatting.
- blog
- fashion
- December 2009
- sofsen
- linniiie
- silje bredesen
- lisaplace


hits