sponsing

Hei! Tenkte jeg skulle skrive et innlegg med hva jeg har blitt sponsa med på vegne av bloggen. Er utrolig mange bloggere som bare får negativ respons på at de blir sponser, men jeg synest vertfall at det er en god ting at bloggere blir sponsa. Bare se på onepiecene for eksempel! De hadde aldri blitt så populære hadde det ikke vært for at de markedsførte seg gjennom bloggingen. Er jo positivt for oss også!

Selv om jeg ikke ligger på topplisten, har jeg også blitt sponsa med noen ting. Jeg lover dere, som omtrent alle bloggere lover: Meningene mine er IKKE kjøpt og betalt, jeg sier akkurat hva jeg mener om produktet uten å måtte tenke på om sponsoren min blir fornøyd. Lover dere også at jeg ALDRI skal gå så langt som å ta penger for skrive en falsk anbefaling på bloggen min.

Ting jeg har blitt sponset med:
- Limbalmer fra EOS! Det er en god stund siden nå, men jeg fikk tre eos gratis i posten. Jeg ble veldig glad i 2/3 av dem, likte ikke den med mint. Søstera mi derimot fikk glede av den. De to andre bruker jeg daglig, er vell kanskje mest fan av det rosa lille egget mitt.

- Øredobber fra Pucci. De var så snille at de sponset meg med en konkurranse hvor premien var sett med 12 øredobber. Når jeg fikk de i posten så fikk jeg også med et sett til meg selv!

-Jakke fra HotFashion! Åååh, fikk denne i posten i dag. Helt fantastisk nydelig jakke! Fikk faktisk bestemme selv et plagg fra siden, og jeg hadde lenge planlagt å bestille denne uansett. Blir liksom aldri til at jeg bestiller selv, så passet ypperlig å få den gratis. Anbefaler denne på det sterkeste! Den er utrolig deilig og er laget i mykt stoff, passer veldig godt nå til våren. Kjøp den selv her for bare 469,-!
Jakken fra HotFashion, nydelig. Valgte strl. M som kanskje var litt dumt, hadde nok passa bedre med S... Er så redd for at ting skal være for små, så tar alltid M over nett. Er så lang i magen og armene, så.
Bukse fra Vero Moda og støvletter fra Eurosko.

Har du noen gang blitt sponset med bloggen? Beklager forresten for dårlige digitalkamera bilder. Har endelig fått designet til, forresten! Er veldig fornøyd med resultatet, jobbet ganske lenge i natt. Takk til Rikke som hjalp med meg noen småting jeg ikke fikk til. Hun er utrolig flink og har et amazing design på bloggen.
bloglovin

5 comments

-FD-

01-Mar-2010 kl.16:34

nei jeg har aldri blitt sponset:)

Ida ♥ Pictureit

01-Mar-2010 kl.17:00

Ja, av e.l.f, dilarafashion osv.
Aldri blitt sponset , men det er jo egentlig bare bra for dem , for de villa tapt på det :P

Kristina Ersland

07-Mar-2010 kl.17:30

Nei, jeg har ikke det, og har heller aldri spurt :P kanskje du kunne laget et innlegg om hvordan du spør om å bli sponset?

iscs

01-Apr-2010 kl.02:11

hei! kan du si hvordan man blir sponset? pls.

Du har kjempefin blogg og du er utrolig pen btw :o

write a comment


bloglovin

Mitt navn er Mari, jeg er 14 år og kommer fra Vestlandet. Jeg går på fotball, og ellers har jeg interesse for webdesign, blogg og fotografering. Håper du liker siden min, skal prøve å kommentere tilbake!

m.soccercub@hotmail.com
= mail for spørsmål, msn for vanlig chatting.
- blog
- fashion
- December 2009
- sofsen
- linniiie
- silje bredesen
- lisaplace


hits