sprekNei, du ser nok ikke syner. Jeg har jogget i snøen i dag! Har gått hele vinter og ventet på at snøen skulle gå bort slik at jeg kunne jogge igjen, og ikke før nå forstår jeg hva jeg hat gått glipp av. Jogging, skog & snø passer faktisk perfekt! Det er som å jogge i skogen som vanlig, bare at det er litt tyngre. Snakker selvfølgelig om en skogsvei hvor snøen allerede er nedtrakka. Endte opp med en joggetur på ca. 45 minutter, ikke dårlig etter to måneder tørke. Kjendte godt at jeg var i dårlig form.. Jaja, skal begynne med to-tre ganger i uka igjen (pluss en-tre fotballtreninger), blir nok i bedre form da.


MIL = Moster idrettslag.Musikk og joggesko er selvfølgelig et must for å jogge! Jeg er ikke så glad i å jogge egentlig, men musikk løfter litt opp. Angående joggesko, så merker selv jeg at det er utrolig lettere å dra seg ut på en joggetur med skikkelige joggesko enn det er med fotballsko/fritidssko. Det er nesten flaut å innrømme at jeg ikke gikk til innkjøp av skikkelige joggesko (899,-) før i fjord..

Skal si jeg har variert innhold. Dette dedikeres til de sportsintresserte, haha. Eller kanskje det bare dedikeres til meg.. Ikke så veldig intressant for andre å lese. Jogger du?
bloglovin

2 comments

Vilde

02-Mar-2010 kl.02:23

Det er FARLIG å jogge når det er snøø!! En fotballspiller som gjorde det DØDE. Og han var veltrent fra før liksom... Dangerous girl! Men flink da :D

Amanda

02-Mar-2010 kl.10:48

(Y) (Y) (Y)

Men, jogger du i shorts NÅ? Brrr!

write a comment


bloglovin

Mitt navn er Mari, jeg er 14 år og kommer fra Vestlandet. Jeg går på fotball, og ellers har jeg interesse for webdesign, blogg og fotografering. Håper du liker siden min, skal prøve å kommentere tilbake!

m.soccercub@hotmail.com
= mail for spørsmål, msn for vanlig chatting.
- blog
- fashion
- December 2009
- sofsen
- linniiie
- silje bredesen
- lisaplace


hits