nattblogging

Herregud. Klokken er 02.11 i skrivende moment (ikke at det er så sent) og jeg får lyst til å blogge? Det har vell ca. aldri skjedd før. Egentlig så har jeg ikke en dritt å blogge om, og skjønner ikke at dere leser en gang. Dagene går så fort for tiden! Sover til sent på dag, skrur på pcen og spiser litt mat, stikker ut om kvelden, og kommer hjem sent. Påsken er snart over og.. Vent! Har enda ikke fått noe påskeegg?

...Så er vell påsken ikke helt startet en gang. Eller, den startet vell i dag, skjærtorsdag. Nå er det bare 1,2,3,4.. 4!!!! dager igjen av ferien. Føler nesten jeg har kasta den bort litt, og har vell egentlig bare spist dritt. Jeg velger å se på den positive siden! Har gått ned ca. 2 kilo i påsken, hittil :-) Og sier ikke neitakk til å få bort litt flere, for å si det sånn! Hvorfor har ingen fortalt meg det før, at man blir tynnere av å bare spise snop?..

http://charlotteaurora.blogg.no/images/jessica_alba2_1228692441.jpg
Slik ser kroppen min ut. Heheee, in my dreams...

one comment

Amanda

02-Apr-2010 kl.12:46

har du gått NED i påsken? HALLOOO, vet du ikke at man skal gå OPP i påsken? du gjør det very difficult for resten av oss. just sayin.

æhæhæh, hvis jeg er så sexy er det vel fordi jeg har så mange sexy lesere da (les: deg!) i mean, helløøuu jessica alba!

write a comment


bloglovin

Mitt navn er Mari, jeg er 14 år og kommer fra Vestlandet. Jeg går på fotball, og ellers har jeg interesse for webdesign, blogg og fotografering. Håper du liker siden min, skal prøve å kommentere tilbake!

m.soccercub@hotmail.com
= mail for spørsmål, msn for vanlig chatting.
- blog
- fashion
- December 2009
- sofsen
- linniiie
- silje bredesen
- lisaplace


hits