matmatmat

Herregud, mamma tvinger meg til å spise. To dager på rad har hun tint kanelboller (som jeg elsker) i håp om at jeg også skal legge på meg denne påsken. Det som frister er egentlig det deilige påskeegget med smågodt, sjokolade, slikkepinne, maoam, lovehearts og diverse andre snopeting som jeg ikke aner hva heter. Men herregud, hvor er det blitt av lilla kartong påskeeggene? I fjord fikk jeg to kartonger, og da likte jeg det ikke engang, og ga de bort til venner og familie. I år, har jeg til og med sagt i fra at "jeg liiiiker påskeegg i lilla kartong og kan godt få i påskeegget," men ingen påskeegg å se.

Tenkte faktisk at jeg skulle SPASERE ned til butikken for å kjøpe meg en kartong, men da jeg våknet litt over tre, fikk jeg beskjed fra mamma om at butikken var stengt. HERREGUD IGJEN. Nå håper jeg bare på at noen kommenterer statusen på facebook og sier at bensinstasjonen er åpen. Selv om jeg TVILER på at de har lilla kartong der. Helvete heller, de hadde faktisk tilbud på smågodt på butikken også. SKULLE stått opp tidlig!! Helvete igjen.


Håper for guds skyld at vi har cola i kjøleskapet. Må nesten opp å skjekke etterpå. Og NEI, jeg er ikke utakknemlig. Bare litt synd at det bare var EN melkesjokolade, hardt for en sjokoladeliker.. Var du fornøyd med ditt påskeegg kanskje?

3 comments

ThaGeeks = Andrea & Karoline

04-Apr-2010 kl.01:14

Jau, egentlig :)

God Påske, btw :D

Anniken

04-Apr-2010 kl.01:47

Moren min har endelig forstått at jeg foretrekker melkesjokolade, og KUN melkesjokolade så i år var egget helt perfekt! :) Ha en flott kveld/natt!

Amanda

04-Apr-2010 kl.12:38

Jeg er på hytta og har glemt påskeegget mitt hjemme D: Så jeg har det minst like ille som deg...... :( :( :(

write a comment


bloglovin

Mitt navn er Mari, jeg er 14 år og kommer fra Vestlandet. Jeg går på fotball, og ellers har jeg interesse for webdesign, blogg og fotografering. Håper du liker siden min, skal prøve å kommentere tilbake!

m.soccercub@hotmail.com
= mail for spørsmål, msn for vanlig chatting.
- blog
- fashion
- December 2009
- sofsen
- linniiie
- silje bredesen
- lisaplace


hits