Blog

konfstress, hospitering og utplassering for tiden! be right back :-)

http://i41.tinypic.com/2hpr6o3.png

rosa onepiece

Hva synest dere? Aprilsnarr.Herregud, har funnet ut at jeg starter omtrent hvært eneste blogginnlegg med herregud. Uansett, søsteren min mener jeg "utvider den, den er jo helt tettsittende på deg." Altså, greit at det er barnestørrelse 145/155 og at søsteren min er mye lavere enn meg, men den er da faen meg ikke tettsittende. Jeg er ikke SÅ feit enda, (selv om jeg kanskje er godt på vei) skal jo litt til å fylle opp en onepiece... Ingen er for feit for onepiece, for å si det sånn. For alle fasonger!Jeg ble forresten dritglad da freia påskeegg gikk for halv pris, og hamstret med meg 3,5 pakker (delte en med Louise), dvs. 14 egg. Har gitt bort to av de og solgt to av de da, så har bare 10 og spise selv. Er på mitt 5 nå, snart tomt! Jaja, bare å glede seg til neste påske da. Påske har aldri før vært like bra!Slik har jeg forresten blitt jaget av broren min og en kompis i dag. De begynte å stjele eggene mine, og herregud jeg ble pissed! Ikke lett å springe med en onepiece halv...

nytt design

Puh, da har jeg fått laget meg enda et nytt design gitt! Denne gangen har jeg vært perfeksjonist til den minste grad. Stress altså, for photoshopen min klikker seg og nekter å lagre bildene, så må print screene over til paint, og da funker det ikke å lage transparent... Men jaja, what'cha think?

sommer <3

Deltar på fotokonkurranse med bildet: http://mydeathscene.blogg.no/1270484437_foto_konkurranse__mel.html

bilder til konfgreier

Spesielt for Freeedrik Diamanten ! :-)Heheee, forskjellig redigert sadu?

matmatmat

Herregud, mamma tvinger meg til å spise. To dager på rad har hun tint kanelboller (som jeg elsker) i håp om at jeg også skal legge på meg denne påsken. Det som frister er egentlig det deilige påskeegget med smågodt, sjokolade, slikkepinne, maoam, lovehearts og diverse andre snopeting som jeg ikke aner hva heter. Men herregud, hvor er det blitt av lilla kartong påskeeggene? I fjord fikk jeg to kartonger, og da likte jeg det ikke engang, og ga de bort til venner og familie. I år, har jeg til og med sagt i fra at "jeg liiiiker påskeegg i lilla kartong og kan godt få i påskeegget," men ingen påskeegg å se. Tenkte faktisk at jeg skulle SPASERE ned til butikken for å kjøpe meg en kartong, men da jeg våknet litt over tre, fikk jeg beskjed fra mamma om at butikken var stengt. HERREGUD IGJEN. Nå håper jeg bare på at noen kommenterer statusen på facebook og sier at bensinstasjonen er åpen. Selv om jeg TVILER på at de har lilla kartong der. Helvete heller, de hadde faktisk tilbud på ...

nattblogging

Herregud. Klokken er 02.11 i skrivende moment (ikke at det er så sent) og jeg får lyst til å blogge? Det har vell ca. aldri skjedd før. Egentlig så har jeg ikke en dritt å blogge om, og skjønner ikke at dere leser en gang. Dagene går så fort for tiden! Sover til sent på dag, skrur på pcen og spiser litt mat, stikker ut om kvelden, og kommer hjem sent. Påsken er snart over og.. Vent! Har enda ikke fått noe påskeegg? ...Så er vell påsken ikke helt startet en gang. Eller, den startet vell i dag, skjærtorsdag. Nå er det bare 1,2,3,4.. 4!!!! dager igjen av ferien. Føler nesten jeg har kasta den bort litt, og har vell egentlig bare spist dritt. Jeg velger å se på den positive siden! Har gått ned ca. 2 kilo i påsken, hittil :-) Og sier ikke neitakk til å få bort litt flere, for å si det sånn! Hvorfor har ingen fortalt meg det før, at man blir tynnere av å bare spise snop?.. Slik ser kroppen min ut. Heheee, in my dreams...

just living my life

Heisann! Jeg lever enda, dere. Herregud, i dag har jeg rydda rommet i flere timer, aldri brukt så lang tid på det før. Nå er det endelig slik jeg vil ha det da! Skal slenge inn bilder senere eller noe. Ville bare si hei, men må nesten løpe, pizzaen er klar! Ha en fin lørdagskveld, det skal vertfall jeg uavhengig av hvor jeg ender opp :-)

syk jent

Herregud. Jeg tror jeg er syk! Tenkte jeg skulle hive inn noen pene speilrefleksbilder til dere sant, så jeg pinte meg selv opp av senga for å ta bildene. Nå er jeg endelig trygt tilbake, men har brukt opp all energien og orker ikke legge bildene inn på pcen. BORTKASTA. Jeg har forresten hatt en kul dag, forteller mer av den senere om jeg finner igjen energien og kan legge innpå bildene. Om jeg i det hele tatt våkner igjen etter kvilen!

love my life

Hjemme etter en utrolig kjekk kveld, atter en gang! Åååh, har det så fint fortiden, glemmer helt å blogge. Var så utslitt at jeg sov 3 timer i dag, etter 2 netter med overnatting og venner. Nå er jeg trøtt igjen, og skal legge meg. Natta!

look of yesterday

The look of yesterday. Rakk ikke poste i går, var full fart hele tiden! Full fart og utrolig koselig. Sovna med Hanne med min side faktisk, ikke dårlig :-) Skal faktisk snart ut igjen, så jeg må egentlig stikke. Ble et lite hasteinnlegg dette, men jeg kommer sterkere tilbake i morgen. Hva skal dere i dag?Lol, har jeg gått fra 30 til 29 followers? FLAUT! Jeg. Må. Skjerpe. Meg.

new things

Åååh, jentene mine er ENDELIG hjemme fra Singapore, og se hva jeg fikk (!!!!):Briller fra Elena <3 ELSKER DEM! Nå har jeg to i forskjellige farger:Favorittbriller.Lommebok fra Hanne <3Skjekk det herlige mønsteret inni!Åååh again, er utrolig takknemlig for de søte gavene jeg fikk. Fikk også litt snop, men det er selvfølgelig laangt ned i magen min nå. Best av alt, er jo selvfølgelig å endelig ha jentene hjemme igjen. Nå har jeg nettopp sett one tree hill, og venter på home and away. Har forresten begynt å stresse litt med å finne et sted jeg kan være utplassert på i to dager gjennom skolen. Hååper at de sier ja på sportsbutikken! Har noen av dere vært på utplassering? Eventuelt hvor jobbet dere?

årets slankeblogg?

Kan nesten ikke tro at jeg sier dette på bloggen, men..JEG SPISER SUNT!!! I dag har jeg faktisk bare spist knekkebrød, ris og havregryn. Om man ser bort i fra den lille slikkepinnen jeg hadde på konfirmantundervisningen.. Og det lille glasset med brus jeg drakk.. Og den lille stratosen.. Og alt sukkeret jeg hadde i appelsina mi i dag.. Og den lille handa med chips jeg bare måtte ha..Uansett. Jeg har bytta ut loff med MASSE majones, skinke og hvitost med havregryn/knekkebrød! Fant tilfeldigvis en boks med nytinte blåbær fra skogen i kjøleskapet, så tok like godt og strødde noen over havregrynet. Det var faktisk.. IKKE så veldig godt. Ikke blåbæret sin feil da, er nok fordi jeg ikke liker havregryn.Hva pleier du å spise til frokost/kvelds?

drug

Åååh, jeg har så kjoledilla! Bare se på alle desse godbitene fra nelly.com, er innpå hvær eneste dag. Tror jeg skal belønne meg med noen kjoler når jeg får masse penger igjen. Har jo jobba så mye i det siste! Heheee, noen timer vertfall. Gleder meg vertfall til sommeren, da skal jeg gå i kjole så ofte jeg kan! :-)Hva er ditt drug innen mote? Alle har vell en ting de er litt mer opptatt av. Vet om mange som for eksempel er veldig glad i sko, andre er kanskje mer glad i accessories.

dagens planer

Hei! Nå sitter jeg på skolen og skal liksom ta tester om... Bokmåls gramatikk på nettet. Er nemlig så heldig at jeg har nynorsk på skolen. Eller ikke! Skal ikke kjede dere mer med skolesnakket mitt, ville bare fortelle at jeg skulker siste time og stikker til byen med Sandra, så kommer nok ikke hjem før senere i ettermiddag. Jeg som skulle bli sunn, så ender jeg sannsynligvis opp med kebab til middag. Bad!Bilder fra i sommer, det er slik jeg pleier å ende opp etter shoppingen. DRITT lei, og lover meg selv at jeg aldri skal shoppe igjen. Dette holder som vanlig... Ikke så lenge. Ha en fin dag! Hva er planenene?

sprek

Nei, du ser nok ikke syner. Jeg har jogget i snøen i dag! Har gått hele vinter og ventet på at snøen skulle gå bort slik at jeg kunne jogge igjen, og ikke før nå forstår jeg hva jeg hat gått glipp av. Jogging, skog & snø passer faktisk perfekt! Det er som å jogge i skogen som vanlig, bare at det er litt tyngre. Snakker selvfølgelig om en skogsvei hvor snøen allerede er nedtrakka. Endte opp med en joggetur på ca. 45 minutter, ikke dårlig etter to måneder tørke. Kjendte godt at jeg var i dårlig form.. Jaja, skal begynne med to-tre ganger i uka igjen (pluss en-tre fotballtreninger), blir nok i bedre form da.MIL = Moster idrettslag.Musikk og joggesko er selvfølgelig et must for å jogge! Jeg er ikke så glad i å jogge egentlig, men musikk løfter litt opp. Angående joggesko, så merker selv jeg at det er utrolig lettere å dra seg ut på en joggetur med skikkelige joggesko enn det er med fotballsko/fritidssko. Det er nesten flaut å innrømme at jeg ikke gikk til innkjøp av skikkelige joggesko ...

sponsing

Hei! Tenkte jeg skulle skrive et innlegg med hva jeg har blitt sponsa med på vegne av bloggen. Er utrolig mange bloggere som bare får negativ respons på at de blir sponser, men jeg synest vertfall at det er en god ting at bloggere blir sponsa. Bare se på onepiecene for eksempel! De hadde aldri blitt så populære hadde det ikke vært for at de markedsførte seg gjennom bloggingen. Er jo positivt for oss også!Selv om jeg ikke ligger på topplisten, har jeg også blitt sponsa med noen ting. Jeg lover dere, som omtrent alle bloggere lover: Meningene mine er IKKE kjøpt og betalt, jeg sier akkurat hva jeg mener om produktet uten å måtte tenke på om sponsoren min blir fornøyd. Lover dere også at jeg ALDRI skal gå så langt som å ta penger for skrive en falsk anbefaling på bloggen min.Ting jeg har blitt sponset med:- Limbalmer fra EOS! Det er en god stund siden nå, men jeg fikk tre eos gratis i posten. Jeg ble veldig glad i 2/3 av dem, likte ikke den med mint. Søstera mi derimot fikk glede av den...

hellow sunshine

Mamma måtte selvfølgelig tvinge meg ut på en liten tur. Er nesten helt sikker på at hun planla at broren min ikke skulle komme hjem til middag sånn at jeg måtte hente han.. Mission completed! Jeg la vertfall ut på veien i ført pysjamas (og jakke) og fant ut at det faktisk var pent vær i dag! Tror ikke jeg har hilst på solen på så lenge jeg kan huske...Så ble det jo egentlig et ganske fint bilde til å være mobilkamera! Det var så vidt jeg lot mobilen ligge i lommen, men jeg bestemte meg da for at jeg like greit kunne gjøre det når jeg først hadde den i hånden etter å ha ringt mamma å spurt hvor det var jeg egentlig skulle gå. Fjern? Sånt skjer når jeg sitter på dataen.Fin nattbukse har jeg også! Vurderer å gå med den på skolen fremover, den ser jo nesten ut som en joggebukse.. Må bare finne ut om jeg har noe som matcher en rosa bukse..Åååå så vakker! Sier ikke neitakk til å se sånn ut.. Ser dere at jeg har endra på designet eller? Søren heller, det blir jo aldri bra!! Er fullt klar o...

tips til barnepassere/foreldre vol. 2

Siden det forrige tipset mitt funka dritbra for meg, så tenkte jeg å gi dere litt flere tips innen barnepassing! Anbefaler dere å prøve, lover dere et perfekt resultat. Lett-tjente penger for barnepassere og enklere hværdag for foreldrene om dere følger desse tipsene:- Lek gjemsel/politi og tyv før du legger de! Ser de disney eller bare slapper av før de skal legge seg, så lover jeg dere at det er mye vanskeligere. For poenget her er nemlig at du skal tappe barna for så mye energi som mulig! Da orker de ikke protestere når de skal legge seg, og de sovner med en gang. TESTET OG ANBEFALT.- Avslutt leken med litt tv! Har du tappet barna med energien men de påstår at de ikke er trøtte og orker ikke legge seg? Da lar du dem sitte å se litt tv, og da skal vi nok få se at øyenlokkene holder på å gli igjen. Minuset her er at du kanskje må streve litt for å få de opp av sofaen, og kanskje til og med må bære barna... TESTET OG ANBEFALT.Nanny Mari!!- Blackmailing! Har du barn/passer du barn me...

noen flinke med hund?

Barnevakt på tre galne kids - og en hund. Det er faktisk hunden jeg sliter mest med! Jeg sitter akkurat nå på barkrakken og hunden ligger i sofaen bak med (i rundingen jeg laga med hånden). Hvær gang jeg prøver å sette meg i sofaen/lavere stoler så kommer hunden hoppende over meg! OG JEG ER REDD HUNDER!!!! Noen som har tips til hva jeg kan gjøre? Nekter å sitte på barkrakken til 5 i natt... Å slippe den ut eller stenge den inne et sted er forresten ikke et alternativ, for hunden vil ikke rikke seg. Jeg kan heller ikke gå i nabostuen, for da følger hunden etter og skraper opp på døra. Fått streng beskjed av huseieren å passe på at hunden ikke skraper på døra...Bortsett fra det så... Søt klemme jeg har? Jeg laget den med restene til konfinvitene... Vurderer nesten å lage firma her ass. Noen som vil ha? Blogglesere får selvfølgelig gratis! SKRIK UT.Tenkte forresten å gi dere et lite tips innen barnepassing! Er så utrolig mange barnevakter/mødre (hehee jeg er mer flink enn mødrer btw) s...

endelig!!

Etter to timer med hard jobbing og hjelp fra min kjære venn Kamilla, har vi endelig fått unnagjort den største jobben med konfirmasjonsinvitasjonene. Nå gjenstår bare bilde av meg på fremsiden på det tomme området, og masse tekst inni kortet. Som jeg nevnte i forrige innlegg så strevde jeg skikkelig inne på fotoknudsen, så i dag bestemte vi oss bare for å kjøpe inn masse greier og lage invitasjonene for hånd. Shoppet inn for over 500 kroner, og jeg er utrolig glad for at vi gjorde det. Kamilla er sykt kreativ og kjempeflink, og jeg er veldig fornøyd med resultatet :-) Kjørte svart, hvitt, sølv og rosa, samme fargene som jeg vil ha i konfirmasjonen.Fikk ikke til så gode bilder, men som dere ser så er ingen av invitasjonene identiske. Og som jeg sa over, tomrommet er hvor jeg skal ha bilde av meg selv (egohehe, neida). Hva slags tema og farger kjører/kjørte du, eller har planlagt å kjøre?

dagens irritasjoner

- Rommet mitt. Det er et skikkelig roterom, skulle nesten tro det rota av seg selv. Selv om det eneste jeg gjør på rommet er å se tv/være på pcen (har ikke engang klesskapet mitt der at the moment) så ligger det HAUGER med klær og andre ubrukelige ting på gulvet. Stress!- At mamma aldri er hjemme når jeg våkner. Seriøst, jeg har laget middag selv 3 ganger i denne ferien allerede! Hvor sykt er ikke det? Om dere lurte så er middagen i dag nordlandskaker. De ligger i ovnen nå, OVN ja. Så forflytter vi oss til neste irritasjon:- At vi ikke har mikrobølgeovn! Jeg aner ikke hva som er galt med foreldrene mine, ALLE burde jo ha en mikro i huset Istedenfor må jeg vente i 5 hele minutter på at nordlandskakene skal tine i ovnen. Skyt meg!- Snøen. Blir helt deppa her jeg står ved kjøkkenbenken i bare bhen. Eneste jeg vil når jeg ser på.. BRB, GLEMTE KAKENE... Oisann, godt stekte nå ja. Kanskje jeg burde begynne å spise litt sundt istedenfor å ha snøen som unnskyldning? Neeeh. Gleder meg faktis...

photoshopping

Den nye toppbloggeren Maria Opperud (2. plassen på blogg.no) har faktisk et av de peneste designene på topplisten, men en ting jeg har lagt merke til, det er at headeren mangler litt skygger. JA, jeg er kanskje perfeksjonist, men jeg prøvde meg på en header til henne jeg: Denne er jo laget etter MIN smak, så er jo ikke sikkert at noen andre liker den, selvfølgelig.Siden jeg var så godt i gang med å lage headere, så laget jeg like godt en tullegreie til meg selv også. Ikke at det tok så lang tid å redigere litt på lyset, sette på tekst og fikse en liten ramme. Synest bloggen min ble litt emo med litt sånn svart og hvitt design, så jeg hev på med en rosa bakrgunnsfarge også. Ufornøyd, men bedre enn den siste!Ps: Dere er forresten skumle. Har vært 47 unike besøkende siden sist innlegg, og bare en av dere (VILDE!! <3) turte å legge igjen en kommentar. Har på følelsen av at resten av dere er en gjeng pedoer?

mr. careface

Selv om jeg ble kåret til årets careface:Så er det faktisk noen ting jeg bryr meg om! Selv om jeg egentlig liker å bli kalt careface så føler jeg at jeg bør vise dere en ting. I lææv yah guyes! <33333.... Neida. Skjer jo at jeg elsker alle de 40 unike, skumle leserne mine som er inne her hvær dag. De av dere jeg derimot løøøøvs er dere kjekkinger som orker å kommentere, sånn at jeg vet hvem dere er! Altså, jeg er utrolig nyskjerrig på hvem i all verden som gidder å følge meg på bloglovin'! Kan dere ikke si et lite pip? Dere er faktisk hele 29 stykker, snart 30 (hinthint!). Dere får selvfølgelig lov å si et lite pip selv om dere ikke følger meg på bloglovin', men leser bloggen min. Dere som ikke orker å kommentere er egenltig ganske skumle!

gir ikke opp!

Selv om jeg er i en liten nedeperiode med bloggen, så betyr ikke det at jeg slutter! Tvert i mot. Nå som det nermer seg vår og sommer, tror jeg at jeg få blogge mer enn aldri før. Er bare så kaldt, trist og kjedelig om vinteren at fantasien min går i dvale, og det er veldig få ting å skrive om. Akkurat nå sitter jeg i sofaen i stuen som vi har hatt... en stund nå og jeg har bare hatt ræva i den sånn ca. to ganger. Den er egentlig ganske deilig. Brun faktisk, litt skeptisk til det siden stolene er svarte.. Yeye, ikke min stue. Jeg har min egen lille hybel nede i kjelleren, med pc, tv og seng. Egentlig alt jeg trenger! Og vann & kjøleskap, heheee. Mangler bare ovnen...Dette er hva jeg har gjort i mellomtiden:Ehm, no comment.Jeg har altså vært på skoleball! Vinterball, egentlig. Supergøy, gleder meg allerede til neste år! Da er det min klasse som skal arrangere, blir vanskelig å toppe arrangeringa av dette, 10 klasse har vært veldig flinke. Men vi skal klare det :-)Nå fryser jeg så på ...

siden du er så søt...

.. Og jeg er så glad i deg vennen! Hadde ikke anelse om at du leste bloggen min, egentlig trodde jeg du bare glemte den ut siden bloggen min er på nivå med en femteklassing. Men! Siden du er så søt at du gjør det, så...Meg og Elena <3 Hadde egentli aldri trudd at me to kom te å bli så goe venne, allti trudd at du hata meg, haha. Faktisk nåken andre folk så ikkje sjønne heilt kossen me e blitt venne heller. Fekk egentlig litt sjokk den dagen du ville vær me meg og Hanne her hos meg å sjå Vampire Diaries, trudde du kom te å sei nei... Men da jore du heldigvis ikkje! Eg sunst nå me hadde da kjekt allerede føste gongen me va i lag eg. Sjønnare jenta må eg leita lenge itte, trur ikkje eg nåkengong finne da! E så ufatteli gla for at me har blitt så goe venne, for no så du å Hanne reise frå meg så komme da te bli heilt tomt her heima. Totally missing parts! E utruli gla i deg vennen, just so you know :-) Du e awesome!Komme forresten te savna deg å Hanne sick når dåke reise!!! Dåke e lik...

time of my life

Natt til i går var det konfirmasjonsfestival her på øya, og jeg hadde det så UTROLIG digg! På bildet over ser du jentene (måtte klippe inn sandra siden fotografen ikke tok henne med..) mine, helt fantastisk kule folk! Jeg og Sandra fant også noen nye kule venner, men har ikke fått bildene vi tok med de folkene enda. Dette er forresten bildene til en random fotograf som bare måtte ta bilder av oss. Vi trakk nok så mye oppmerksomhet :) Haha, allerede da klokken var 22 var vi så overtrøtte at vi lo så hele bygningen kunne høre oss. Fantastisk!Jeg og Hanne (med battery i handa) snakket sørlandsdialekt hele natta. Og jeg kjenner jeg blir en smule flau når jeg tenker tilbake på natta... (Glemte jeg å si at det varte fra 20-08 neste morgen?). I kinosalen med Yatsy snurrende, som forresten var en utrolig kjedelig film, så merket vi plutselig at alle flytta seg lenger og lenger bort fra oss... Vi kommenterte filmen på sørlandsdialekt. Laga også en t-shirt, og GUD vi var overtrøtte. På min st...

liker det

Stort fravær i det siste! Liker det :-) Hehe, neida. Men altså dagene fortiden går i skole, tv, pc og godterispising til magen sier stopp. Og ute om kveldene så klart! Har venner som er utrolig flinke til å finne på ting fortiden, og det liker jeg! Jeg har helt awesome, nydelige bestevenner spesielt.Slengte jo inn et lite innlegg i helga når jeg var på Vågslid me Kamilla, og her er noen bilder som ble tatt siste dagen i trekket med speilrefleksen min. De er ikke redigerte, og jeg elsker fargene! Se bort ifra facebook kvalitet da... Jeg er selvfølgelig dødspro på snowboard om noen lurte. Har stått hele 6 dager til sammen (oppvokst med ski på bena, serru!) og skal opp tre dager til i vår. Gleder meg, loveit.Nå venter jeg på Elena vennen, tror vi har planer om å hive på oss masse klær og gå ut i snøen, som forhåpentligvis snart er borte. På tide med litt jogging snart... Kjenner det trengs!

jeg er på fjellet

Med Kamilla. <3

Mari, sunn!?

Hola amigos! I dag har jeg vært hjemme fra skolen. Anbefaler virkelig for de som går på ungdomskolen å ta en fridag i blandt. Det får opp motivasjonen! Okei, jeg skal ikke oppfordre dere til mye fravær... Men så lenge det er under 14 dager i året så går det jo fint :-) For etter nye regler kan man jo få sletta opp til14 dagers fravær på vitnemålet om foreldrene dine ringer til rektor etter skoleåret! Hvor kult og praktisk er ikke det?Leser forresten bloggen til Madeleine fortiden, er så sykt misunnelig! Hun skal bo i Karibien i 4 måneder og lære seg spansk. Hun er jo ekstremt brun allerede!!! Ble faktisk så misunnelig at jeg prøvde å lage litt syden her hjemme også:Mango og druer <3 Orket ikke opne photoshop for å redigere i dag.. Men det funker!Ææh, ikke mobb øyenbryna. Skal nappe i kveld. Må forresten bare si at jeg har egentlig hatt det skikkelig digg i dag! Mens mesteparten av dere var på skolen, så var jeg hjemme og sov. Jeg har også sett supernatural i hele dag, og spist sk...

mitt innlegg om lepper

Lypsyl holder en konkurranse, og jeg måtte jo bare melde meg på. Det går ut på at en skal skrive et blogginnlegg om lepper, og her er altså mitt! Et lite tips mot tørre lepper.Sliter du med tørre lepper? Nå om vinteren er det utrolig mange som har ekle, harde, tørre lepper. Det ser også utrolig stygt ut med leppestift over tørre lepper som flasser. Derfor har jeg nå er lite tips til deg! Veninna mi som fortalte meg dette for en stund siden, og det funker faktisk UTROLIG bra!!Tipset går ut på at man helt enkelt og greit pusser leppene med tannbørste:Det svir kanskje litt i begynnelsen, men etter hvert så går det over. For at det skal funke er det viktig at du pusser helt til du kjener det begynner å prikke litt i leppene. Gjør du dette en til to ganger dagen, så blir det utrolig bra! Jeg ser resultater allerede etter første gangen. Bemerk deg at leppene kan bli litt røde, så er lurt å gjøre det om kvelden eller noe. NB: Ikke gjør det for ofte!Da får man til slutt nydelige lepper som ...

eheee hei

Overrasket over at jeg fortsatt har 28 followes på bloglovin og masse lesere. Jeg er en SLØV SLØV SLØV blogger. Ikke bra, Mari. Sitter egentlig her å gruer meg til å skru av pc en. Er så lenge siden jeg har skrudd den av! Tror ikke jeg har gjort det i år? Haha. Nå er det vertfall diverse programmer og sånt som ikke vil åpnes, på tide med en liten restart kanskje. Litt synd, har samlet lenge på MSN samtalene mine.. Ok, så har jeg bare 46 samtaler på linja akkurat nå, tok bort en haug i går... Trist nesten. Woah, jeg er sær...Webcam greia er en av de tingene som ikke funker, så dette er et gammelt random bilde. Har jeg posta det før..? Whatever. Dette er forresten først gang jeg poster to innlegg med webcam etter hverandre. Og det skal nok (ikke?) bli siste. DET ER FORRESTEN UTEN SMINKE!!Hadde konkurranse også ja. Få påmeldte, er skuffa over dere folkens! Denne gangen skal... Verohero få vinne :-) Jaaah, det er tilfeldig trekning. Tenker meg dere hadde mast litt om det også... Du får ...

ut for kvelden

Da er jeg fikset og klar for å kose meg! Skal være litt uteblantfolk i kveld, også skal jeg til Elena etterpå. Tror kvelden kommer til å bli bra, som den alltid gjør når jeg er med mine fantastiske venner. Creds til dere, altså :-)Haha, lov å være litt fjortiss på bloggen, er det ikke?Stjal forresten en muffins fra søsteren min! Det er bedre å be om tilgivelse enn tillatelse, sier da bare jeg etter en av my nettfriends sa det til meg. Det er SÅ sant! Spesielt når det gjelder søsteren min..Hva skal dere i kveld? Ønsker dere alle en fin kveld, og en god helg!

GRATIS photoshop!

Har laget meg en ny, midlertidig header i Photoshop CS3 nå! Ble ikke særlig fornøyd, så lager nok en ny igjen om ikke så lenge. Er bare glad jeg er kvitt den forrige, for den var jeg møkka lei av. Hvasynesdere om min nye header?Så, over til poenget med innlegget! Programmet jeg bruker er Photoshop CS3 som sagt over. Har fått noen mailer med spørsmål i det siste, og det er utrolig mange så lurer på hvilket program jeg bruker, hvordan jeg har fått tak i det og lignende. Nå tenkte jeg altså at jeg skulle dele hemmeligheten min med dere! Kanskje det blir tutorials her på bloggen frem i tiden om dere har lyst til å forbedre dere litt. Jeg har mange års erfaring med Paint Shop Pro, så er ikke like flink i Photoshop, men det kommer seg!TrykkHERfor å få 100 % gratis photoshop. Varer evig!Bare følg instruksene som kommer på skjermen, og du har Photoshop innen få minutter/sekunder! Er ikke vanskelig i det hele tatt. Finnes forresten hjelpevideoer på youtube om du ønsker å redigere proffe bild...

happy face?

Hola sweeties! Takk for koselige kommentarer på forrige video, made my day. I dag er derimot ikke humøret mitt helt på topp. Kjedelig skoledag. Fikk tilbake en musikk prøve også, og er sykt skuffa over meg selv. Jeg burde kanskje være fornøyd med en femmer, men jeg kunne og kan fortsatt stoffet 100 %!! 26,5 poeng av 27. Det vil si at det bare var en liiiiiten skrivefeil som trakk ned karakteren min fra 6 til 5! Heldigvis har vi dobbelt opp med musikk dette halvåret (hadde ikke i fjord) så denne karakteren er liksom første termin. Altså dette er ikkestandpunktkarakterenmin. Den begynner vi vell på i Mars. Hadde fremføring også, spilte piano og sang Take a bow. Håper på bra karakter der vertfall.Puh, dette ble slitsomt å lese. Slenger heller inn et bilde av et litt trøtt og surt tryne:Har forresten stjålet Kari Traa luen til Sandra. Den er SYKT deilig, rosa, og ekstremt kul! Har planer om å aldri gi den tilbake. Kanskje hun glemmer den? Neidaaa....

imagine

En liten video av meg som fremfører imagine med sang og gitar. Ble litt inspirert av Voe, ja. Jeg er langt i fra like flink som henne, men sier som hun sa: man trenger ikke være proff for å prøve seg! Har heller aldri lagt ut sangvideo før, men shit au. Bryr meg ikke så mye om hva folksyneslengre, gjør det bare for gøy. Imagine er en vakker sang, skrevet av John Lennon.PS: Aner ikke hva jeg gjør mellom vers og refreng. Og lyden er høy. Og videoen er ikke redigert. Sorry.

meet me at the hotel room

Hva er din favorittsang at the moment?

mitt bidrag til haiti

Fikk ikke blogget i hele tatt i går, men det skader ikke. Noe som derimot skader, er jordskjelvet på Haiti! Er så grusomt, så grusomt. Selv har jeg ikke turt å se på nyhetene, så jeg har ikke sett et eneste bilde av hvordan det er der nede, men det jeg har hørt er vertfall utrolig forferdelig. Røde kors hadde innsamlingsakjson i går, og laget mitt ble spurt om å gå med bøsser. Selvfølgelig stilte jeg opp! I motsetning til de andre på laget da. Vi var bare 4 stykker, tror jeg. Er mange som jobbet med prosjekt, men til dere som ikke hadde grunn: shame on you. Jeg er uansett glad for at jeg kunne hjelpe! Jeg og Elise fikk inn over 5000 på bøssa vår etter bare litt over en time. Herlig følelse!Selv om jeg både har gitt penger selv og gått med bøsse, så føler jeg ikke at det er nok. Jeg tente også et lys for alle ofrene på Haiti. Noe så grusomt, vanskelig å sette ord på!Har du bidratt med noe til de jordskjelvrammede på Haiti? Håper det er lenge til neste gang..

easy outfit

Tross i den forferdelige morgenen min, så har jeg bestemt meg for at den ikke skal ødelegge dagen min. Da taper jeg jo bare enda mer! Nå har jeg kledd på meg for dagen, og har store planer om å gå ut i kveld. Vet ikke hvordan det er hos dere, men her er det vertfall IKKE normalt å sitte hjemme i helgene. Her er du nesten loner om du ikke er ute blandt folk. Ikke at det er så mye spennende å finne på her på dette lille stedet, men så lenge jeg er med venner så koser da jeg meg! Krever ikke mye.Her er dagens enkle outfit. Følte for å ta en rolig klesdag i dag, selv om det er lørdag. Veske - Cubus, Topp - Only, Armbånd - fått av Sandra, Buksetights - Cubus, Genser - litt flaut å si det, men jeg tror det er en pysjgenser fra Cubus!! Funker fett uansett. Ble litt mye Cubus her, men det er tross alt omtrent den eneste klesbutikken i kommunen, så..Pleier dere å være ute i helgene, eller sitter dere hjemme? Håper dere koser dere, uansett!

hevnen er søt

Er det rart jeg blir sint over at hele familien (ekskludert meg, selvfølgelig) bestemmer seg for å begynne å pusse opp stuen klokken ni på en lørdags morgen? Dette inkluderer altså høy banking, skriking til hverandre fra ene etasjen til den andre, og ikke minst vimsing opp og ned trappene! Jeg bor nede i kjelleren alene, men må dele den med pappa sitt verktøyrom. Jippi! Dette resulterte i at jeg i dag våknet halv ti av bråket, og det første jeg gjorde var å skrike: "ÅRH!!!!!!!! VÆR ROLIG!" så høyt jeg kunne, og slå alt jeg kunne i veggen. Dette resulterte igjen i at jeg har dritvondt i stemmen og en stor blåveis på handa. FML.MEN! Som overskriften sier: hevnen er søt. I natt når jeg kommer hjem og alle de andre har lagt seg, skal jeg først bråke skikkelig (slenge med dørene og gå på hælene). Deretter skal jeg gå ned i kjelleren og sette høyttalerene på fullt med bråkemusikk! Poenget er selvfølgelig å holde de ekstra lenge oppe, så de våkner sent i morgen og ikke begynner m...

hvor blir dere av?

God kveld. Sen oppdatering i dag, jeg har drevet litt med bloggen bak fasaden. Fikset med sponsorer og litt på designet. Er forresten litt skuffet over at det er så få med på konkurransen min? Statestikken viser over 150 unike til dagen, men det ser jo ikke helt sånn ut.. Nå som jeg har fikset en fin premie til dere og greier! :-)Broren min er syk i dag og siden mamma måtte ta noen turer ut av huset, så har jeg bare vært her i stuen med han. Akkurat nå står Indiana Jones (elns) og snurrer, broren min liker den visst godt. Men kul den da! Nå gleder jeg meg til hotel cæsar, og så skal jeg ta det med ro og legge meg tidlig. Målet for kvelden er å legge seg før klokken slår 23.00! Not easy.Ser jeg alltid så trøtt ut? Ser jo ut som jeg er nybakt alenemor med 3 barn (!?)... Husk konkurransen i innlegget under, folkens!EDIT: Under 10 kommentarer til 1000!! Sier ikke hvor mange, for kommentar 1000 får en liten oppmerksomhet fra meg! :-)

busy day

Hei! Travelt fortiden, holder faktisk på med å flytte ned i kjellerstua, og det tar SYKT med tid! Ante ikke hva jeg hadde i kommoden før mamma tvingte meg med opp på rommet for å åpne den, og jeg tror det er noe av det værste jeg har sett i hele mitt liv. Det var så mye rot, boss og unødvendige ting der at jeg.. Kunne ikke tro mine egne øyne. Sååå, i dag begynte jeg sånn halveis da. Eller, jeg gikk over til skrivebordet... Har rydda i tingene på skrivebordet i 2 FUCKINGS timer i dag. Og jeg har det værste igjen... KILL ME.Dagens lyspunkt: Besøk av Elena & Hanne! Først kom Elena, så lagde vi vafler og kosa oss til Hanne kom, da satte vi på Vampire Diaries. Tok opp ep 2&3 skjønner dere. Utover kvelden gikk vi ned på det rotete, nyinnflyttede rommet mitt, og... Dansa litt. Åååh, love you guyes! <3Meg & Elena. Vakker t-skjorte! Vaskeskjorta mi.Hahaha, Hanne & Elena. <3Meg, bamse & Elena. Gorgeous!Hva er dagens lyspunkt for dere?

pictures

Hei! Sitting in the bed, og venter på at bildene fra kameraet skal lastes over. 23 minutter! Ikke få bilder vertfall. Og det er bar en uke siden sist jeg la innpå bilder... Haha. Hadde egentlig planer om å sove når jeg kom fra skolen, men kan ikke skuffe bloggen! Får heller sove etter home and away, som forresten er et must i hværdagen min. En dag uten det, er som en dag uten... Venner!!! Okei, jeg vet ikke hvordan det er med en dag uten venner. Men dere skjønner tegninga..,Siden livet mitt ikke er så spennende og øynene mine er halveis lukket etter bare 4 timers søvn i natt, så slenger jeg heller innpå noen bilder istedenfor å prate tull. Gjett om jeg skal sove rett etter jeg har trykket publish da :)Bilder fra besøket hos mahs.blogg.no.Endring i planene forresten. Må nok sortere bilder.. SYKT rotete i mine bilder fortiden. Skal legge alle inn på harddisken og slette fra pcen, FOR et styr. Gruer meg..Hva skal dere i dag? Håper for deres skyld at dere slipper å ha en drittdag som meg.

and out she goes

Dårlig bloggdag - igjen. Målet mitt for neste uke er å blogge som om jeg var verdens beste blogger. Det blir jo... lett. Nå stikker jeg ut med Hanne og noen kompiser, see yah guyes!No makeup..Gårsdagens hår...Og flotte joggeklær. Fotballgenser: hordaland fotballkrets sonesamling greier, joggebukse: ucla. AWESOME!Hva skal dere i kveld? Daffe hjemme i joggeklærne, ta de med på luftetur eller kle dere opp?

konkurransen er kåret

Jeg via hele natten min til å lese kommentarer, og da jeg hadde skumlest gjennom alle, så innså jeg at det var umulig å velge den som hadde best grunn. Jeg prøvde virkelig, men jeg klarer ikke skille de beste fra de nest beste. Sååå, jeg måtte desverre bare trekke konkurransen tilfeldig. Jeg bestemte meg for å spørre en tilfeldig på msn, og fikk altså dette tallet: 177. Har telt nedover 2 ganger, og vinneren er da altså annaserina.blogg.no. Om ingen påstår at jeg har telt feil?Så gratulerer så mye til deg! Har sendt deg ein mail og en kommentar på bloggen.Som jeg nevnte i konkurranseinnlegget så skal jeg også trekke vinneren av et solkort. Men! Siden det var så mange som meldte seg på, så trekker jeg ikke bare vinner av solkortet! Jeg trekker også en heldig vinner av en lipgloss. Solkortet går til Cathrine og lipglossen går til Sofija. Har sendt dere en mail!Og igjen, TUSEN takk til alle som meldte seg på. Håper dere er fornøyde, og fortsetter med å titte innom bloggen min. Kommer f...

angående onepiece konkurransen

Hvor traigsk går det an å bli? Til alle dere som har anklaget meg for å ikke kåre konkurransen/lyve til leserne mine: dere får vertfall ikke en onepiece i posten av meg :) Jeg vet at jeg er litt sen med å kåre den, men for å være ærlig så bomma jeg faktisk med datoene. Jeg trodde det var 15 i dag, og hadde tenkt til å kåre nå i ettermiddag. Fant nettopp ut at det var 15 i går, og jeg beklager. Men jeg rekker heller ikke kåre konkurransen i dag.Jeg håper dere forstår at jeg prioriterer å være med Hanne når jeg først er her, og nå skal vi snart ut med flere venner. Gidder ikke sinke alle fordi jeg skal lese gjennom nesten 500 kommentarer med hvorfor alle vil vinne. Det får jeg ta i morgen.Bilde fra den tiden jeg hadde null sminke, og Hanne hadde dobbel sminke.Ha en fortsatt fin helg, og drit i å komme med usanne påstander om andre. Ellers er dere egentlig ganske greie :)

girlsnight

Skal jeg si dere hva jeg nettopp har gjort..? Jeg kommer faktisk fra TRENING. Tenk dere, fredagskveld, styrketrening, gymsal, svette. Hadde aldri trodd jeg skulle ha ork til å gå, men endte opp der likevell.. Føltes som om hele kvelden min var bortkasta en stund, før Hanne inviterte meg på girlsnight. Så nå pakker jeg og gjør klar til å sove over hos henne i natt. Ligretto kveld? I'm in!For første gang på lenge måtte jeg ta webcam bilder i dag. Men det funker i nødstilfelle! Selv om mitt må være det dårligeste ever made..Ønsker alle en flott kveld, og håper dere koser dere i helgen! Det skal hvertfall jeg. Klempådere!

look-a-likes

Vet ikke om overskriften er rett, men det betyr vell ikke så mye. Beklager for veldig slapp blogging i det siste, men jeg har faktisk (!!) hatt noe å gjøre på om dagene! I går var jeg på konfirmasjonsundervisning, og en tur i byen.. I dag har jeg egentlig vært hjemme, men har fått litt orden i rotesystemet og sånt... Siden jeg ikke har så spennende hværdag, så er det kanskje mer intressant å se noen look-a-likes! Desse er noen av stjernene JEG synest er like: Jeffrey Dean Morgan og Javier Bardem Brittany Murphy og Gwen StefaniBilde 1: Katy Perry og Zoey DeschanelBilde 2: Zoey Deschanel og Katy Perry Minken Tveitan og Pia HåkegårdEr dere enig eller uenig med meg? Gjerne send inn personer som du synest er like, det er jo god underholdning! Eller, hvertfall noe å skjekke ut..

blogger jeg leser

Fikk et spørsmål på spørsmålsrunden (som forresten blir besvart på videoblogg i helgen) om hvilke blogger jeg leser, og tenkte jeg kunne lage et lite innlegg dedikert til dere. Jeg titter innom ABSOLUTT alle som skriver kommentarer på min blogg (så lenge det ikke er reklame), og kommenterer som oftest. Uten om det, så har jeg noen favorittblogger. Orket ikke ta med de som ligger på topplisten, men der leser jeg voe og ida wulff (ok, hun er ikke der lengre. idawulff.com).TILFELDIG REKKEFØLGE AV BLOGGENE JEG HAR PÅ BLOGLOVIN'.Trykk på bildene for å komme til bloggen.Linniiie.com, helt fantastisk genial blogg. Hun er så morsom at jeg ligger på gulvet og vrir meg av latter etter hvært eneste innlegg. Et must i hværdagen!Allchristopher.com. Skal ikke skryte på meg at jeg er fast leser, enda, for jeg la han nemlig til på bloglovin i går. Men liker fyren og kommer nok til å fortsette å følge han.Lisaplace. Elsker stilen hennes, og bildene hun tar er alltid pene. Hun skriver ikke så oft...

min inspirasjonsvegg

Du har vell kanskje fått med deg du også at det er så populært med inspovegg etter annais først startet? Jeg har faktisk en inspirasjonsvegg jeg også. Det som er med min inspirasjonsvegg er at den ikke handler om mote, pene gutter eller whatever: den handler om noe som virkelig betyr noe for meg. Mange ville vell kanskje sagt at mote betyr mye, og jeg er jo enig: mote betyr noe for meg også. Men det jeg virkelig bryr meg om er venner, familie og minner. Hva kan vell da være bedre enn en inspirasjonsvegg til hværdagen, med bilder av personer du er glad i? Å se på denne veggen er det første jeg gjør når jeg står opp og det siste jeg gjør når jeg legger meg. Den gir mening i hværdagen min. Hva skulle vi gjort uten venner, familie, minner? - livet hadde ikke vært noe enkelt.Advarsel: gamle bilder.Her er min inspovegg for 2009. Jeg skal lage for 2009 også, men har enda ikke sortert bildene, så må jeg fremkalle og masse styr. Stress egentlig, men virkelig verdt det. Jeg har også mange bil...

jeg savner GC

Solen skinner ikke og det er ikke 40 varmegrader. Jeg kan ikke se en nydelig strand med klart, blått vann. Jeg kan heller ikke se deilige portugisiske gutter i bar overkropp. Istedenfor har det blitt regn og -15 grader. Det nermeste jeg kommer en strand er sandkassen med ugress i. Guttene her går med store svære gensere, men ikke det at de har så nydelige mager uansett. Jeg savner sydenturen i Gran Canaria - som jeg var på for snart 4 måneder siden. Det hadde vært så perfekt med sol, is, bading, vann, god mat, null skole = ferie!!! Jeg vil kjøre vannscooter!Eller bare bade...Istedenfor så sitter jeg sammenkrølla under dyna mi, iført en nydelig (or not) joggebukse i strl. XL. Det er litt deilig det også, men ingenting slår syden. Koser meg litt da, spiller gitar og leser blogger. Har litt for få blogger på bloglovin enda, har du noen blogger å anbefale meg kanskje? Kan være din egen, veninna di eller en random du vet om. Hvilken som helst!Haha, hele familien. SKJEKK hvem som er brune...

søvnvinterproblemer

Hei! Nå er jeg nettopp komt hjem fra skolen, og planene mine i dag er ... Å sove. Og selvfølgelig se på home and away og hotel cæsar. Jeg er ikke noe kjempefan av vinteren, og grunnen til det er at jeg sliter skikkelig med søvnen. Jeg elsker snø og at det er kaldt, det er så utrolig koselig med masse klær og kakao for å holde varmen. Men det er absolutt ikke noe herlig å gå rundt supertrøtt hele tiden. Jeg musikker meg gjennom skolen og får ikke med meg en drit (har heldigvis 5ere uansett), sover gjennom ettermiddagen og pcer meg om natten. Great!I går var jeg en liten tur hos Marita, og siden jeg ikke finner ledningen til kameraet mitt right nu, så låner jeg et bilde fra hennes blogg (mahs.blogg.no). Siterer henne jeg: løvely!Liker dere vinteren? Sliter dere også med søvn eller er jeg den eneste? Jeg er forresten glad for at jeg har så engasjerte og snille lesere. Dere tok innlegget i går akkurat slik jeg hadde ønsket det. Takk! Svarer på spørsmålsrunden senere tror jeg, så gjerne ...

skitur i måneskinn

God kveld! Nå ligger jeg i sengen under min varme dyne, en smule sliten etter dagen. Jeg har vært på både skitur i måneskinnet med Marita, og trening i snø. Skituren med Marita var koselig i begynnelsen (når vi satt i ro og tok bilder) men når vi begynte med å stå på ski så ble vi en smule slitne og leie. Vi bestemte oss for at det var første og siste gang vi sto på ski i skogen. Det er kjedelig uten skikkelig skiløype! Når vi kom på fotballen fikk vi vite at vi skulle ha kondistrening, og med snø på knehøyde skal jeg love deg at det var slitsomt å både leke hauk & due og spille fotball. Jeg tror vi alle hadde lyst å gå hjem etter bare noen minutter i den høye snøen. Advarsel: Jeg har null sminke på!Marita og Meg. Gjerne klikk på henne og ta en titt på den koselige bloggen hennes.Forresten så er det flaut at vi har like jakker. Men det har seg slik at vi begge fikk den til jul og ingen av oss ville bytte den, så da må vi nesten bare leve med det.Har du noen gang merka at jeg aldri s...

spørsmålsrunde! (alle som ville ha headere, se nederst i innlegget)

SLENG INN MED FLERE SPØRSMÅL, FOLKENS :)Nå skal dere endelig få sjangsen til enten å dumme meg totalt ut med flaue spørsmål, eller bare få svar på det dere lurer på. Jeg har ikke helt bestemt meg for om jeg skal svare på video eller med tekst enda, spørs om jeg våger å legge ut en video til dere, haha. Foreløbig får dere bare lov til å stille spørsmål ut dagen, men om det kommer inn få spørsmål så kan det hende jeg lar den gå lengre. Til dere som ville ha header: I stedenfor å trekke ut noen få, så kan dere alle sende meg en mail med bilder, størrelse på headeren, farger, tekst og bloggadresse. Gjerne prøv å forklar hvordan du vil ha headeren også :) Jeg skal prøve å lage til alle de som sender inn gode bilder. Har du ikke gode bilder, så er det desverre litt vanskelig for meg å få til noe bra.. Mailen finner dere under "about me" knappen i menyen.Håper på mange spørsmål og mailer i løpet av dagen! Og jeg kan ikke få si det nok, men TUSEN takk for at dere er så flinke til ...

jeg lager headere

TUSEN, TUSEN takk for alle de fine responsene jeg har fått fra verdens beste lesere de siste dagene. Mange kommentarer på hvem som leser bloggen min, og utrolig mange som liker designet mitt. Dere gjør meg til verdens lykkeligeste blogger.Siden det var så mange som likte designet mitt, og spesielt headeren min, så har jeg tenkt til å lage headere til noen av dere lesere. Jeg har drevet med photoshop i noen år da jeg var mindre (datageeken var god i photoshop i 10 års alderen), men jeg har vært uten programmet lenge nå, så er litt ute av trening. Kan altså ikke love noen perfekte headere, men jeg skal gjøre så godt jeg kan for at dere skal blir fornøyde. Var også utrolig mange av dere som lurte på småting om designet, så jeg bare oppsummerer litt jeg: Photoshop til å redigere bilder, Canon EOS 1000D til å ta bilder, Jeg har laget HELE designet mitt selv, og jeg kan desverre ikke vise til noen koder. Er det noe mer spesifik dere lurer på, om jeg kan hjelpe dere med designet f.eks: ta ...

nytt design

Har fått opp ny header og tatt bakgrunnsfarge denne gangen. Er ikke helt ferdig enda, har for eksempel planer om å ha litt luft over det øverste innlegget og hvor det hvite slutter. Om dere fatter. Men jeg må nesten gjøre meg klar for kvelden, party i dag.Hva synest du om designet? Er selv egentlig ganske fornøyd, liker det. Headeren er forresten laget av meg! Legger ut eget innlegg senere i uken for de som vil ha headere av meg. Ha en fin kveld!

feels like de nordpolen! ALLE LES AVSNITTET NEDERST I INNLEGGET.

Var ute i sånn ca. 5 minutter for å ta noen bilder, og på slutten fikk jeg omtrent ikke til å trykke ned ta bilde knappen. Skulle tro den var frosset, det er faktisk -10 grader ute! Det kaldeste som har vært her på Vestlandet som jeg bor (som jeg har merka) er faktisk -16, så temperaturen i dag er faktisk kaldt til å være her. Jeg er absolutt ikke misunnelig i det hele tatt på dere som har det enda kaldere. Jeg holder på å dø i -10 grader, og det er folk som har det MYE kaldere? Kan nesten ikke tro det. Læreren min fortalte forresten en dårlig vits i dag: "Vet du hva som skjer om du setter noen fra Røros et kjøleskap? De begynner å svette, -26 er jo varmt for Rørosingene!" Her er noen av bildene jeg tok ute. Har bare redigert litt på lys og kontraster i photoshop, men ellers så er alt naturlig. Jeg ELSKER det nye kameraet mitt, mye bedre enn det forrige!Og her, til slutt: Et nydelig bilde av meg. Eller ikke? Måtte nesten dra luen ned foran ansiktet, for nesen min var rudol...

vurderinger

Her er vurderingene jeg lovte dere! Er kanskje litt streng, men jeg sammenligner egentlig med blogger som Voe, og de fleste har egentlig litt å ta igjen der. Hun har masse bilder, bra rettskriving, intressanne innlegg og greit design. Ville ikke gitt henne en sekser en gang, så 5 er en ganske bra karakter her hos meg. 4 også, egentlig.www.meanhe.blogg.noDesignHeaderen dere har er ganske stor, og man ser ikke den første overskriften uten å bla ned. Dette synest jeg er litt minus, men det er ikke så viktig. Den har også dårlig kvalitet, og er litt kjedelig. Man ser med en gang at det ikke er noen proff header laget i photoshop. Resten av designet er egentlig ganke ok. Litt kjedelig og rotete, men ikke noen ubehagelige farger. Fargene på designet og headeren matcher bra også. InnholdDere skriver i gj. snitt ca. et innlegg hvær dag, noe som er helt ok. Innleggene handler om dere jentene og hværdagen deres, noe som i lengden blir litt kjedelig. De fleste blogger trenger temaet i blandt, ...

shopping i joggebukse

Joggebuksa er på plass, og jeg skal på shopping med jentene mine. 4 jenter i joggebukse på salg, kan ikke bli bedre enn det. Og om noen av dere lurer på hvorfor vi har joggebukser på oss, så er vell det en selvfølge når man er på supersalgdag? Da skal man grabbe med seg alt man liker, og prøve det så fort som mulig. Bruker jo alt for lang tid til å skifte når man har en stram bukse på seg. Så jeg mener vertfall at joggebukse er shoppingklær. Dette er altså jentene mine:Meg och Hanne <3Maria och Sandra <3Hva skal du i dag? Er forresten på topplisten over mest besøkte i dag, utrolig koselig! TUSEN TAKK!HUSK KONKURRANSEN MED ONEPIECE SOM PREMIE.

dagen min. trukket vurderinger

Slik har jeg tilbrakt dagen min i dag. I joggebukse på sofaen, men dataen min. Det har vert enda større aktivitet på bloggen min i dag enn det var i går, og jeg elsker det. Har ikke klart å forlatt pcen, det sier vell litt? Har sett masse program på tven, men dataen har vært på fanget hele tiden. Nå har jeg planer om å ta en liten dysj, før jeg legger meg i sengen med et blad. Kveldskos :) Er så sykt trøtt for tiden, så må nesten legge meg snart.Har trukket ut to stykker som får en liten vurdering i morgen. De to heldige er Marita og Merete, Anne, June. Kommer antageligvis til å trekke ut litt flere når jeg får tid, så dere kan fortsatt sende inn. Hva har du gjort i dag? Tusen takk for all aktiviteten i dag, cuties. God natt og sov godt!HUSK KONKURRANSEN MED ONEPIECE SOM PREMIE.

vil du bli vurdert?

I dag tidlig nevnte jeg på bloggen at jeg skulle vurdere noen blogger som takk for aktiviteten dere lager, men det er ikke bare for deres skyld. Jeg synest det er utrolig gøy å vurdere andre sine blogger, og det er jo blitt utrolig populært i det siste! Kan du la denne sjangsen gå fra deg...? Jeg har nok ikke tid til å skrive 1000 linjer om alle bloggene, men jeg skal prøve så godt jeg kan å vertfall vurdere noen. Selvfølgelig er det ingen stor baktange bak dette, som at dere må lage et innlegg å skrive om hvor mye dere digger bloggen min, og at dere må ha med minst ti hjerter. Dette er bare for gøy!Dette er faktisk mitt første bilde med det nye kameraet. Måtte bare slenge det inn, synest det ble litt kult.Så, om du har lyst til å bli vurdert, sleng inn en kommentar på innlegget, så trekker jeg ut noen i kveld, kanskje noen ekstra senere i uken også. HUSK KONKURRANSEN MED ONEPIECE SOM PREMIE.

this is my lucky day

Kan ikke helt tro at jeg sier det, men jeg er faktisk ultraglad for at jeg ødela kameraet mitt. Skulle ta i et minnekort som så helt likt ut som det gamle, men det viste seg altså å ikke være likt. Så da ødela jeg altså minnekortluken.. Det hadde kosta meg 3000 for å reparere det, og siden kameraet omtrent ikke var vert mer enn en tusenlapp mer, så fikk jeg istedenfor et HELT NYTT KAMERA. Faktisk NYERE versjon! Hadde Canon EOS 400D, men endte nå altså opp med et Canon eos 1000D. Hell i uhell!Noen bilder jeg har tatt med det gamle kameraet. Er langt i fra proff, men man trenger ikke være noe særlig god for å være hobbyfotograf vell? :) Ønsker meg nytt objekt til konfirmasjonen, så blir det kanskje litt bedre bilder vertfall..Liker du å ta bilder? Har du speilrefleks, digitalkamera eller ikke kamera i det hele tatt? Dersom noen har innlegg med selvtatte bilder, gi meg gjerne link!HUSK KONKURRANSEN MED ONEPIECE SOM PREMIE.

w o w

GOD morgen! For første gang på lenge kan jeg faktisk si god morgen og virkelig mene det. TUSEN, TUSEN TAKK til alle som besøkte bloggen min i går og ble med i konkurransen min! I skrivende stund er det rundt 150 påmeldte, og det er jo kjempebra! Unike besøkende var også over 500 i går. Ååååh, jeg eeeer så glad!Ca. så glad er jeg nå, og kommer til å være resten av dagen min. TAKK CUTIEPIES!Senere i dag kommer jeg også til å lage et innlegg der dere kan legge inn bloggene deres, så trekker jeg ut noen blogger som blir vurdert av meg. Som en liten takk til dere ♥Ha en fin dag alle sammen! Det skal hvertfall jeg. Har du meldt deg på konkurransen?

for de musikkintresserte

Innlegg om musikk? Tipper egentlig ganske mange av dere ikke fordrar slike innlegg, egentlig inkludert meg. Kommer jeg over et innlegg om musikk så blar jeg fint forbi... Men! Hva gjør jeg ikke for mine kjære lesere som ville jeg skulle skrive om musikk? Dette kan jo bli rimelig intressant."Hva slags musikk hører du på?" er et spørsmål jeg nesten hører daglig. Ikke aner jeg hva jeg skal svare på det! Dere skjønner nemlig det at musikksmaken min er utrolig blandende. Har ingen favorittband (paramore, the all-american rejects, blink osv. klarer ikke velge), har ingen favorittartister, har ingen favorittsjangere. Hører rett og slett på alt slags mulig musikk. Førs lasta jeg ned lame musikk fra bearshare til iPod. Deretter gikk jeg over til limewire for nedlasting til iPod og youtube for musikkhøring. Så var det en tid med nedlasting fra limewire og musikkhøring på windows mediaplayer. Nå, til slutt, SVERGER jeg til Spotify. Verdens kuleste, beste og mest praktiske program. Og...

ice princess?

I dag har jeg tilbrakt flere timer ute i snøen med Anette. Vi har vert i skogen i to timer, i håp om å finne et vann med is på. Det fant vi også! Så fikk vi leke isprinsesser en liten stund. Utrolig koselig vi hadde det, tok masse bilder og skeisa rundt. Var helt alene der, digg :) Det er seriøst aldri is på vannet her, men i år har det vært utrolig kaldt, så det skulle jo egentlig bare mangle. Har vertfall fått noe ut av dagen min! I kveld skal jeg være med min kjære Hanne, og sove over. Så da blir det ikke noe innlegg i morgen før på kvelden vertfall. Har du fått noe ut av dagen din? Ha en fin kveld! Og tusen takk for stor respons på forrige innlegg, utrolig koselig.

juliet jacket

Var en tur ute og tok noen bilder isted, og tenkte jeg kunne vise dere jakken min med det samme! Det har det nemlig komt forespørsel om. Det er en H2O juliet jacket, og jeg har kjøpt min på XXL. Blir desverre litt dårligere bilder enn normalt på meg fortiden, siden speilrefleksen min er på reprasjon. Kameraet jeg har brukt idag er søsteren min sitt digitalkamera, fordi mitt ikke hadde batteri. Jeg har en anelse om at mitt gir litt bedre bilder, men desse får funke i dag. Har forresten fått photoshop for evig?? Trialen skulle gått ut i forgårs, men funker visst fortsatt. Ikke spør meg hvordan jeg greide det, jeg lastet ned en random trial på thepiratebay.org...Hva synest dere om jakken? Den er kanskje litt for voldsom til å bruke hvær dag på skolen, så jeg skal nok bruke den mest når det er iskaldt, og når jeg er på fjellet.

godt nytt år!

Jeg kommer nok aldri til å glemme 2009. Alle de sprøe tinga jeg og mine venner gjorde, alle de kjekke menneskene jeg var med, alle følelsene jeg bar på, alt det gode som skjedde og alt det vonde. En ting er vertfall sikkert. Det har vært mye mer positive enn negative ting i 2009, selv om jeg har gått gjennom mye vondt også. "That which does not kill us makes us stronger." Er det ikke det de sier? Jeg merker vertfall utrolig godt på meg selv at jeg har blitt sterkere av motgangen som jeg har møtt. weheartit.comNå gleder jeg meg til å gå inn i 2010 med et smil om munnen, og som et bedre menneske. Jeg har tro på at dette året kommer til å bli mye bedre enn det forrige. Fikk vertfall en utrolig god start på året i natt. En super nyttårsfest med pinnekjøtt, fyrverkeri, gode venner og bekjente.

jeg er vertfall ikke sløv

For det første så ser jeg ut som huldra. Jeg er litt redd for at jeg snart innbiller meg selv at jeg er henne også. For det andre så har jeg sovet i 12 timer i natt, og det gir ikke et eneste positivt resultat. Jeg tror jeg skal bevege meg tilbake til 6 timers søvnen...For det tredje, så bor jeg i nattbuksen min for tiden. Fikk besøk av Elise nå, og den er enda ikke tatt av. Tror nesten jeg må skjerpe meg litt.

mine julegaver

Da var desverre julekvelden over. Kvelden som jeg har gledet meg til i absolutt hele år. Det er så trist å tenke på! Og det er absolutt ikke fordi jeg ikke er fornøyd. For det er jeg. Tenk på alle de som måtte feire jul alene, uten familie, uten gaver under juletreet - kanskje uten hus og juletre også! Jeg blir så trist av å tenke på det, får nesten lyst til å planlegge at neste jul skal jeg reise til storbyen og gi penger til alle uteliggerne/tiggerne på gaten. Det kan jeg desverre ikke, bor 7 timer borte fra Oslo... Men jeg lover deg, hadde jeg bodd i Oslo hadde jeg ikke nølt en gang! Har aldri fått sjangsen til å gi noen penger sånn "på direkten." Det hadde vert så utrolig deilig!Over til min julekveld. Jeg fikk kjempemange flotte gaver (synest jeg da. Noen får mer enn meg, men noen får mindre også). Slenger inn noen bilder av kvelden og gavene mine jeg:Her er meg og søskena mine. Mamma og kamera = ingen god kombinasjon. Broren min bilder = ingen god kombinasjon.Og gave...

finally the day is here

"GRATULERER MED DAGEN JESUS!" Jeg siterer altså ingen andre enn søte Kristine. Men altså, nå er jo dagen endelig komt! Etter å ha venta i 24 dager (erhm, et år sånn egentlig) så er ventetiden over. I dag skal vi endelig få spise god mat, se Tre nøtter til Askepott, være sammen med familien, og selvfølgelig åpne gaver. Jeg skal ikke lyve og si at det ikke er det jeg gleder meg mest til... For det er det. Jeg klarer så vidt å gå forbi juletreet uten å slenge med ned på gulvet og åpne alle pakkene. Men sånn for samvittighetens skyld (de andre sin skyld) så lar jeg være. Ja her har dere altså.. Nå skulle jeg til å si at her har dere det siste bildet av meg for i år, men nyåret er jo ikke før om en uke, så... Jeg får heller si at her har dere det siste bildet av meg UTEN sminke (om vi ser bort ifra gårsdagens mascara) i år. I promise, for deres skyld. Skulle vell kanskje tatt dette gjennom photoshop, meen. Man skal ikke jobbe for mye på julaften!Ha en god jul alle sammen! Det s...

drivin' home for christmas

Nå er jeg ankommet Kvitsøy! Ikke akkurat "hjem," men jeg er på besøk hos søskenbarnfamilien. Joda, koselig det. Ikke akkurat så mye å gjøre, så jeg sverger litt til pcen... Det første vi gjorde når vi kom var å legge gavene under treet, og det er helt sykt hvor fullt det er i år! Juletre med gaver under er noe av det herligeste jeg ser. I tilleg så har vi faktisk hvit jul i år, og det kan jeg ikke huske sist vi hadde.. Stresset skikkelig med å få levert ut gavene før vi reiste. Bestilte på h&m.com noen dager før fristen for å få de levert før jul, men tror dere jeg ikke fikk mail i går om at de ikke hadde rukket å sendt pakken? Så jeg måtte finne på noe lurt i siste liten.. Heldigvis hadde jeg masse uåpnede smykker og øredobber som jeg hadde kjøpt til meg selv (holder på å oppdatere assescoriene mine)... Så da lekte jeg litt julenisse og reddet julen i år også.

litt kos?

Hei! En liten bloggpause har vert deilig. Jeg har vert borte i hele helgen, og har derfor ikke prioritert blogging. For å fortelle kort om helgen: jeg var med noen veninner på juleball, og sov hos Heidi. Megakos! Nå er det faktisk komt snø til Vestlandet, hvem hadde trodd det? Siden det er første (og antageligvis siste) gangen med snø i år, måtte jeg ut å ake litt ikveld. Man blir vell aldri for gammel til det? Hadde det megakos hos Hanne etterpå også, med ligretto. Det er megakos! Megakos helg med andre ord. Meg og Hanne, LONG time ago.. Savner det, megakos tid!Så til grunnen til at jeg gadd å skrive dette innlegget. Noen som kunne tenke seg html/css koder? Jeg kan lage videoer med hjelp om det er interresse for det :) Fikk litt lyst liksom.. Ellers så håper jeg dere har hatt en fin helg. I dag er det jo bittebittelillejulaften også tenk! MEGAKOS.Jeg er forresten med på konkurransen til Maddi. Kan vinne gavekort på h&m, hvordan kan jeg si neitakk til det?

idag har jeg..

... Vært på skolen og fått tre femmere. Engelsktentamen, norsktentamen og mat&helse. Er heldigvis ferdig med alt for julen, skal bare få igjen en engelsk fremføring og en naturfagsprøve! Og selvfølgelig karakterboken, som vi får imorgen.... Spist grandiosa til middag. Grandiosa kjøttdeig og løk for å være helt presis.... Tatt (ikke så) flotte bilder av meg selv i pc skjermen mens den strevde med å skru seg på. Helt sikkert ikke enkelt siden jeg har faktisk brukt den i et helt år, og den har gått gjennom mye. Stakkars, et par turer ned trappen og greier.. Me&and you uansett, loveu!... Gjort tre ting på en gang. Jeg har funnet ut at datamaskinen min burde vaskes, mens jeg hørte på musikk og tok bilde. Lur jeg ja! Gå til www.spotify.mikromann.net om du har lyst på spotify, forresten. Det er sykt nyttig og kult, selv om jeg får lyst til å dra til dataen (no offence vennen) når Jonathan dukker opp midt i sangen min. Fuck you!... Planer om å sette meg ned med topp etter dette innlegget. P...

julen nermer seg med stormskritt

photos by meÅh, jeg elsker julen! Lys er noe av det peneste i hele verden. Spesielt levende lys. Dagen min idag har gått til å handle inn julepresanger, og jeg fikk handlet inn nesten alle på under en halvtime! Ikke dårlig, eller hva? Nå har jeg bare noen få igjen, og de har jeg planer om å kjøpe inn på fredag etter julegudstjenesten. Om noen av dere lurte på hvordan jeg fikk det til... Thanks to www.hm.com, say no more. Masse flotte gaver til en rimelig pris. Jeg kan nesten garantere at vennene mine blir fornøyde i år. Håper noen har handlet på hm til meg også..Er du ferdig med julepresangene? Tar du gavene på internett som meg eller er du større fan av å gå rundt i butikker å lete? Jeg finner aldri noe når jeg går i butikker, dette er første og IKKE siste året jeg tar shoppingen over nett.

nyttårsforsett, del 1

Blogget ikke i går pga. at jeg jeg sovnet når jeg kom hjem fra skolen og sov bort hele dagen. Spennende? I dag tenkte jeg at jeg skulle begynne å fortelle dere om nyttårsforsettene mine. Først ut:Skrive avtalebok! Jeg har som omtrent alle rundt meg har merket - utrolig dårlig hukommelse. Jeg husker verre enn en gullfisk... Jeg har hatt avtalebok i tre år, men har faktisk glemt den helt ut. Altså, når jeg først kommer på å skrive noe i boken, så glemmer jeg å se i boken neste dag, og da er det jo ikke vits i å skrive en gang.. MEN! I år har jeg lovet meg selv at jeg skal bli flinkere til å skrive i avtaleboken min.Her er et bilde av avtaleboken min som altså er tatt 28 Januar. På den tiden hadde jeg masse å skrive i bøkene mine! Jeg gikk på dans, fotball, hadde masse prøver osv. Nå for tiden, har jeg pause fra dans, og fotball-laget har pause for treninger. Lite prøver, kjedelig hværdag. Hva skal jeg gjøre da? Vurderer å begynne å spille cs igjen.. *skjekke steamen..*

jeg er med i en konkurranse

En av mine favorittbloggere - Marthe Sofie, har nå konkurranse bloggen sin! Der kan du vinne to av desse fire produktene, perfekt eller hva? Jeg selv ønsker meg mascaraen (finner ikke min, så bruker mamma sin RÅBRAE elisabeth arden) og øyenskyggesettet. Gjerne besøk bloggen hennes.

jula varer helt til påske

God morgen! Åh, det føles ut som om det er juleferie nå. Alle husene i bygda er pyntet med julelys i masse forskjellige farger, og har julestjerner og lysestaker i vinduet. Selv har vi et nydelig tre med lys på, og en stygg lenke over garasjen.. Sorry pappa, men jeg kan ikke si den er nydelig. Slik har det egentlig vert siden første desember, men det er nå den virkelige julestemningen kommer. Pepperkakebaking, kalender, julemusikk på radioen og julegaveinnpakking. Gleder meg!Nå er jo tilogmed gatene i byen pyntet til jul. Jeg gleder meg til å kjøpe inn siste innspurt av julepresangene (har langt over halvparten igjen og nesten ingen penger. Pappa?) I morgen er det også starten på siste skoleuke før jul! Skal sove meg gjennom den siste uken og bare glede meg til ferien, jul og forhåpentligvis flotte gaver. Får dere også juleferie på fredag, forresten?

solnedgang i vest

Måtte ut å ta noen pene bilder av solnedgangen idag. Var det ikke vakkert? Nøyaktig 4 minutter siden jeg tok de, og nå er det allerede over. Var så redd det skulle gå bort at jeg tok det første kameraet jeg fant (dårlig digitalkamera) og noen store sko, så sprang jeg ut i pysjen. Snakk om blinkskudd!

jesus christ

Hei! Nå sitter jeg her med min gode veninne Elise. Vi hadde tenkt oss ut idag, ja vi fikk faktisk den lange veien (500m.) til "hengeplassen" for bygdas ungsommer. Det er faktisk et bedehus, men det er ikke stort annet så skjer, så vi henger på kiosken der vi. Moster er faktisk kjendt for å ha mange bedehus, og ungdommene her blir mobbet fordi vi henger der i helgene... Men hallo, hva skulle vi ellers gjort?I går hadde jeg styrketrening i 1 time, det gjorde godt for beina mine. Jeg er sykt svak i beina.. Forresten så har jeg klart å holde meg sprek i tre dager! Onsdag = jogging, Torsdag = trening, Fredag = gåing. I morgen skal vi ut å jogge, så da er det fjerde dagen med fysisk aktivitet. Thumbs up for me! :) Skal prøve å jogge minst to dager i uken fremover. Så får vi se om kondisen forbedrer seg og fettet forsvinner! Forventer ikke akkurat at fettet skal forsvinne nå i juletider, spiser jo utrolig mye usunt. Men bare vent dere!! I Januar skal jeg ha godtestopp. SKAL klare...

spreke jenter

Hei! Lite som skjer fortiden, så har ikke så mye å fortelle om. Speilreflekskameraet mitt har jeg ødelagd (jeg er rimelig sikker på at det egentlig var broren min..), digitalkameraet finner jeg ikke (skal spørre om mamma kan lete - hun finner det alltid) og webcammen suger. Men jeg er så snill at jeg bruker det uansett kvalitet! Tenker dere vertfall er glade for det?Nytrent og rød i trynet. Men det er sånn som ungdommen liker, eller hur?Jeg er forresten akkurat kommet hjem fra en 40 minutters joggetur med Marita. Er ikke så veldig glad i å jogge, men følte det var på tide. Kjøpte nye joggesko til veldig mye cash på mandag, så må jo nesten bruke dem! Jeg skal bli sprek. Er alltid herlig når det er over :)Jeg har forresten forresten gått med krøller på skolen idag. Det er utrolig lenge siden! Følte meg helt forferdelig, og fikk bare lyst til å gjemmme meg på do, spesielt siden jeg hadde en rimelig stygg hettejakke på meg idag... Menmen, jeg skal fortsette å være like flink. Hårkur nex...

Krødels

The real me. Krølltoppen Mari :) Klippet meg idag, og frisøren min knepper alltid opp krøllene. Fikk beskjed om å roe meg litt med glattetangen, viss ikke så vil ikke håret mitt vokse lengre samtidig som jeg klipper av de slitte tuppene. Skal prøve å holde meg litt unna, samt kure håret og bruke varmebeskyttelse. Men det er ikke så enkelt å gå med krøller når du føler deg HELT forferdelig og MYE bedre med stritt hår... Er jo bare slitelsen som er -, for jeg bruker bare 5 min på å stritte det..

Give your face

"Is making history by going to space for human rights! The truth about our world is going to be launched into space and I've made my contribution - make yours at http://involveyourself.com." Dette kom opp når jeg klikket meg inn på involveyourself og ga mitt ansikt. Du burde gjøre det du også :) Denne siden skal sende en gull disk med spor av oss mennesker opp i verdensrommet. Hvor kult er ikke det? I tilleg til dette så er jeg med i konkurransen som blogg.no arrangerer rundt dette. Der kan du vinne flotte premier, blandt annet en onepiece! Gå til denne siden for å delta.Her er bildet jeg lastet opp. Ikke så vakkert, men hello, peace tegn! Det kan jo ikke bli mere vennskapelig en det om det er noen som mottar disken :) Så er de kanskje snille med meg om de tar oss til slaver eller noe..

Historien om melka

Det var en gang en jente. Denne jenta fant ut at det var på tide å drikke litt melk. Små barn i vekst trenger jo melk vet du. Hun finner seg en halvfull kartong i kjøleskapet, og bestemmer seg for at hun skal drikke hele. Hun liker jo ikke melk, og tenker at melk med oboy i hjelper sikkert like mye? Da hun skal opne melkekartongen litt ekstra for å få oboyskjea inn, så river hun i stykker hele kartongen. Der forsvant den melka! R.i.p.. Men det som er så fint er at denne jenta, hun gir seg ikke! Hun finner en heeelt ny kartong i kjøleskapet, og putter i oboy. Nå har hun en hel kartong med oboy å drikke opp. Kan ikke akkurat sette den halvfull tilbake og neste dag når noen skal ha melk så får de oboy liksom.... Denne jenta, er naturligvis meg. Kloke, lille mari som ikke liker melk.Melkebart <3 Presterte faktisk å rive litt for mye i den nye kartongen også.. Men melka is alive!

My makeup

Søndager er skjeldent spennende, så idag sminket jeg meg ekstra mye bare for gøy. Har ikke vert ute av døren idag, deilig å ha en dag hjemme iblandt. Jeg har fordrevet dagen med film, data, tv, sengen, sminken og mat. Tok noen bilder til slutt, men er ikke særlig fotogen så de ble ikke så veldig flotte.. Håper dere også har hatt en fin dag! KRAM.Jeg har forresten redigert fargene i photoshop, tatt på litt småplusk. Ansiktet er ikke redigert. Mascara: Forskjellige fra max factorLipgloss: IsadoraFoundation: Max factorPudder: ArtdecoConcealer: www.everydayminerals.comØyenskygge: Max factorEyeliner: IsadoraØyenbrynspenn: Max factor

Klar for et deilig bad

Nå er badekaret fedig tappet i, og jeg gleder meg til å kose meg under en episode av top model (jeg ser på tv3.no) og med litt sjokolade. Siden pappa har vert så snill mot meg idag (ga meg masse penger og laget pinnekjøtt til meg) så kunne jeg ikke si nei når han spurte om jeg kunne sitte barnevakt. Så derfor ble jeg altså hjemme i mitt kjære badekar.. Kan ikke si det er så stressende å sitte barnevakt når broren sover, for å si det sånn. (Ikke mitt bad)Pleier vaneligvis ikke å bade, men idag var jeg bare nødt. Har vert skikkelig støl de to siste dagene, fordi jeg hadde styrketrening i over en time å glemte å strekke ut i lårene. Anbefales ikke! Pluss på at jeg har tatt swineflu sprøyten og har vondt i armen, og at jeg har syke smerter i ryggen. Vet du skulle ønske du var meg...

I'm a soccercub

Ny blogg, nytt nickname, ny Mari og nye lesere. Den siste er en smule tvilsom, men det bryr jeg meg faktisk ikke så mye om. Jeg blogger for meg selv og ingen andre (pleier egentlig ikke å være så egoistisk nei). Mitt navn er Mari, og jeg er 5307 dager gammel (5577 om du teller med dagene jeg var i min mors mage). Her på min blogg kan du få være med meg inn i mitt liv som en normal tenåring (hva er egentlig normal?). Jeg pleier egentlig å være ganske glad og positiv med litt for mye selvironi. Jeg er veldig glad i desember, og bare måtte ha en blogg å fortelle det til. Orket du ikke lese de mange (få) linjene kan jeg fortelle deg det viktigeste: Hei på deg, Mari heter jeg.Slik ser jeg ut. Bevis på at jeg ikke er egoistisk.. Følg min blogg med bloglovin'
bloglovin


Mitt navn er Mari, jeg er 14 år og kommer fra Vestlandet. Jeg går på fotball, og ellers har jeg interesse for webdesign, blogg og fotografering. Håper du liker siden min, skal prøve å kommentere tilbake!

m.soccercub@hotmail.com
= mail for spørsmål, msn for vanlig chatting.
- blog
- fashion
- December 2009
- sofsen
- linniiie
- silje bredesen
- lisaplace


hits