februar 2010

hellow sunshine

Mamma måtte selvfølgelig tvinge meg ut på en liten tur. Er nesten helt sikker på at hun planla at broren min ikke skulle komme hjem til middag sånn at jeg måtte hente han.. Mission completed! Jeg la vertfall ut på veien i ført pysjamas (og jakke) og fant ut at det faktisk var pent vær i dag! Tror ikke jeg har hilst på solen på så lenge jeg kan huske...Så ble det jo egentlig et ganske fint bilde til å være mobilkamera! Det var så vidt jeg lot mobilen ligge i lommen, men jeg bestemte meg da for at jeg like greit kunne gjøre det når jeg først hadde den i hånden etter å ha ringt mamma å spurt hvor det var jeg egentlig skulle gå. Fjern? Sånt skjer når jeg sitter på dataen.Fin nattbukse har jeg også! Vurderer å gå med den på skolen fremover, den ser jo nesten ut som en joggebukse.. Må bare finne ut om jeg har noe som matcher en rosa bukse..


Åååå så vakker! Sier ikke neitakk til å se sånn ut..

Ser dere at jeg har endra på designet eller? Søren heller, det blir jo aldri bra!! Er fullt klar over at denne headeren var grautstygg, men sånt skjer når jeg ikke finner annet enn grautstygge bilder av meg selv. Skal se om jeg får fikset noen nye bilder til uken, så blir det nok litt bedre. Jeg har også begynt å blogge oftere som noen minnet meg på i kommentarfeltet. Heheee,skjønner egentlig ikke at jeg gidder en gang, men kan nesten ikke skuffe dere. 45 unike til nå, bare i dag? Hmm, hva har jeg gjort for å fortjene dere.. En siste ting jeg har fikset på! Jeg har skiftet fra blå til rosa bloglovin på innleggene mine. Kult eller hva? Snart er vell hele bloggen min rosa i stedenfor halve. MISSION COMPLETED! Jeg er offisielt en rosablogger : )
bloglovin


tips til barnepassere/foreldre vol. 2

Siden det forrige tipset mitt funka dritbra for meg, så tenkte jeg å gi dere litt flere tips innen barnepassing! Anbefaler dere å prøve, lover dere et perfekt resultat. Lett-tjente penger for barnepassere og enklere hværdag for foreldrene om dere følger desse tipsene:

- Lek gjemsel/politi og tyv før du legger de! Ser de disney eller bare slapper av før de skal legge seg, så lover jeg dere at det er mye vanskeligere. For poenget her er nemlig at du skal tappe barna for så mye energi som mulig! Da orker de ikke protestere når de skal legge seg, og de sovner med en gang. TESTET OG ANBEFALT.

- Avslutt leken med litt tv! Har du tappet barna med energien men de påstår at de ikke er trøtte og orker ikke legge seg? Da lar du dem sitte å se litt tv, og da skal vi nok få se at øyenlokkene holder på å gli igjen. Minuset her er at du kanskje må streve litt for å få de opp av sofaen, og kanskje til og med må bære barna... TESTET OG ANBEFALT.
Nanny Mari!!

- Blackmailing! Har du barn/passer du barn med mer energi enn deg selv, så er det kanskje litt vanskelig å tappe barna sin energi, naturligvis. Da funker det alltid med litt avtaler her og der :-) Men vær så snill, finn på noe bedre enn "Du får ikke lørdagsgodteri!" for da taper du nok. Barn er ikke så dumme! Si at om de ikke legger seg så får de ikke gå på favorittaktiviteten i en måned for eksempel? Funker helt sikkert. UTESTET.

NB:
Fare for at barnevakten/foreldren sovner under oppdraget.

Jeg er vertfall veldig fornøyd med min jobb. Barna sover søtt, hunden er i buret, huset er ryddig og alle lysene er slukket bortsett fra ett. Skal slukke sengelampen min straks! Natta.
bloglovin

noen flinke med hund?Barnevakt på tre galne kids - og en hund. Det er faktisk hunden jeg sliter mest med! Jeg sitter akkurat nå på barkrakken og hunden ligger i sofaen bak med (i rundingen jeg laga med hånden). Hvær gang jeg prøver å sette meg i sofaen/lavere stoler så kommer hunden hoppende over meg! OG JEG ER REDD HUNDER!!!! Noen som har tips til hva jeg kan gjøre? Nekter å sitte på barkrakken til 5 i natt... Å slippe den ut eller stenge den inne et sted er forresten ikke et alternativ, for hunden vil ikke rikke seg. Jeg kan heller ikke gå i nabostuen, for da følger hunden etter og skraper opp på døra. Fått streng beskjed av huseieren å passe på at hunden ikke skraper på døra...Bortsett fra det så... Søt klemme jeg har? Jeg laget den med restene til konfinvitene... Vurderer nesten å lage firma her ass. Noen som vil ha? Blogglesere får selvfølgelig gratis! SKRIK UT.

Tenkte forresten å gi dere et lite tips innen barnepassing! Er så utrolig mange barnevakter/mødre (hehee jeg er mer flink enn mødrer btw) som kjefter ungene sine til sengs. Skal jeg si dere noe? Når de får oppmerksomhet så er de jo bare enda mer ulydige. Jeg legger alle tre barna i samme seng og lar de snakke så mye de vil. "Dere må jo lure meg. Hvisk, så tror jeg at dere har sovna! Så er alle glade :)" Hehe, funker hvær gang. De sovner etter en halvtime, da er de leie av å hviske, tro meg.

Nå skal jeg skjekke at taktikken min funka, tror de har sovna. Eller så tok de setningen min på alvor og hvisker så lavt at jeg ikke hører de.. Jaja, er vell bare positivt? Da sover de kanskje lengre i morgen! Jeg skal sove her nemlig, så sier ikke neitakk til en time ekstra søvn. Bye!
bloglovin

endelig!!

Etter to timer med hard jobbing og hjelp fra min kjære venn Kamilla, har vi endelig fått unnagjort den største jobben med konfirmasjonsinvitasjonene. Nå gjenstår bare bilde av meg på fremsiden på det tomme området, og masse tekst inni kortet. Som jeg nevnte i forrige innlegg så strevde jeg skikkelig inne på fotoknudsen, så i dag bestemte vi oss bare for å kjøpe inn masse greier og lage invitasjonene for hånd. Shoppet inn for over 500 kroner, og jeg er utrolig glad for at vi gjorde det. Kamilla er sykt kreativ og kjempeflink, og jeg er veldig fornøyd med resultatet :-) Kjørte svart, hvitt, sølv og rosa, samme fargene som jeg vil ha i konfirmasjonen.

Fikk ikke til så gode bilder, men som dere ser så er ingen av invitasjonene identiske. Og som jeg sa over, tomrommet er hvor jeg skal ha bilde av meg selv (egohehe, neida).

Hva slags tema og farger kjører/kjørte du, eller har planlagt å kjøre?
bloglovin

dagens irritasjoner

- Rommet mitt. Det er et skikkelig roterom, skulle nesten tro det rota av seg selv. Selv om det eneste jeg gjør på rommet er å se tv/være på pcen (har ikke engang klesskapet mitt der at the moment) så ligger det HAUGER med klær og andre ubrukelige ting på gulvet. Stress!

- At mamma aldri er hjemme når jeg våkner. Seriøst, jeg har laget middag selv 3 ganger i denne ferien allerede! Hvor sykt er ikke det? Om dere lurte så er middagen i dag nordlandskaker. De ligger i ovnen nå, OVN ja. Så forflytter vi oss til neste irritasjon:

- At vi ikke har mikrobølgeovn! Jeg aner ikke hva som er galt med foreldrene mine, ALLE burde jo ha en mikro i huset Istedenfor må jeg vente i 5 hele minutter på at nordlandskakene skal tine i ovnen. Skyt meg!

- Snøen. Blir helt deppa her jeg står ved kjøkkenbenken i bare bhen. Eneste jeg vil når jeg ser på.. BRB, GLEMTE KAKENE... Oisann, godt stekte nå ja. Kanskje jeg burde begynne å spise litt sundt istedenfor å ha snøen som unnskyldning? Neeeh. Gleder meg faktisk til å begynne å jogge

- JPEG/JPG filer! Herregud, det står så mange plasser at bildefiler er best i jpg... WRONG. Jeg har drevet med photoshop i så mange år at jeg skal love dere at bildene blir tusen ganger bedre meg png. Just look:


Skal altså ha dette på konfinviten, men fotoknudsen tar jo bare JPG filer!! Herregud jeg blir stressa, skjekk den dårlige kvaliteten! Ser jo ut som den er laga i paint...

- FOTOKNUDSEN! Det er helt tragisk at dere bare tar imot JPG filer. I tillegg, så kommer det opp melding: "Bildet kan være i for dårlig kvalitet...." OSV. GJETT HVORFOR DET ER I DÅRLIG KVALITET DA?

Over og ut, nå gidder jeg ikke irritere meg mer. Hva er dine irritasjoner i dag?
bloglovin

photoshopping

Den nye toppbloggeren Maria Opperud (2. plassen på blogg.no) har faktisk et av de peneste designene på topplisten, men en ting jeg har lagt merke til, det er at headeren mangler litt skygger. JA, jeg er kanskje perfeksjonist, men jeg prøvde meg på en header til henne jeg:


Denne er jo laget etter MIN smak, så er jo ikke sikkert at noen andre liker den, selvfølgelig.

Siden jeg var så godt i gang med å lage headere, så laget jeg like godt en tullegreie til meg selv også. Ikke at det tok så lang tid å redigere litt på lyset, sette på tekst og fikse en liten ramme. Synest bloggen min ble litt emo med litt sånn svart og hvitt design, så jeg hev på med en rosa bakrgunnsfarge også. Ufornøyd, men bedre enn den siste!

Ps: Dere er forresten skumle. Har vært 47 unike besøkende siden sist innlegg, og bare en av dere (VILDE!! <3) turte å legge igjen en kommentar. Har på følelsen av at resten av dere er en gjeng pedoer?

mr. careface

Selv om jeg ble kåret til årets careface:


Så er det faktisk noen ting jeg bryr meg om! Selv om jeg egentlig liker å bli kalt careface så føler jeg at jeg bør vise dere en ting. I lææv yah guyes! <33333.... Neida. Skjer jo at jeg elsker alle de 40 unike, skumle leserne mine som er inne her hvær dag. De av dere jeg derimot løøøøvs er dere kjekkinger som orker å kommentere, sånn at jeg vet hvem dere er! Altså, jeg er utrolig nyskjerrig på hvem i all verden som gidder å følge meg på bloglovin'! Kan dere ikke si et lite pip? Dere er faktisk hele 29 stykker, snart 30 (hinthint!). Dere får selvfølgelig lov å si et lite pip selv om dere ikke følger meg på bloglovin', men leser bloggen min.

Dere som ikke orker å kommentere er egenltig ganske skumle!

gir ikke opp!

Selv om jeg er i en liten nedeperiode med bloggen, så betyr ikke det at jeg slutter! Tvert i mot. Nå som det nermer seg vår og sommer, tror jeg at jeg få blogge mer enn aldri før. Er bare så kaldt, trist og kjedelig om vinteren at fantasien min går i dvale, og det er veldig få ting å skrive om.

Akkurat nå sitter jeg i sofaen i stuen som vi har hatt... en stund nå og jeg har bare hatt ræva i den sånn ca. to ganger. Den er egentlig ganske deilig. Brun faktisk, litt skeptisk til det siden stolene er svarte.. Yeye, ikke min stue. Jeg har min egen lille hybel nede i kjelleren, med pc, tv og seng. Egentlig alt jeg trenger! Og vann & kjøleskap, heheee. Mangler bare ovnen...

Dette er hva jeg har gjort i mellomtiden:Ehm, no comment.

Jeg har altså vært på skoleball! Vinterball, egentlig. Supergøy, gleder meg allerede til neste år! Da er det min klasse som skal arrangere, blir vanskelig å toppe arrangeringa av dette, 10 klasse har vært veldig flinke. Men vi skal klare det :-)

Nå fryser jeg så på bena at jeg må avslutte, og hente noen sokker. Brrr! KALDE NORGE!

siden du er så søt...

.. Og jeg er så glad i deg vennen! Hadde ikke anelse om at du leste bloggen min, egentlig trodde jeg du bare glemte den ut siden bloggen min er på nivå med en femteklassing. Men! Siden du er så søt at du gjør det, så...


Meg og Elena <3

Hadde egentli aldri trudd at me to kom te å bli så goe venne, allti trudd at du hata meg, haha. Faktisk nåken andre folk så ikkje sjønne heilt kossen me e blitt venne heller. Fekk egentlig litt sjokk den dagen du ville vær me meg og Hanne her hos meg å sjå Vampire Diaries, trudde du kom te å sei nei...  Men da jore du heldigvis ikkje! Eg sunst nå me hadde da kjekt allerede føste gongen me va i lag eg. Sjønnare jenta må eg leita lenge itte, trur ikkje eg nåkengong finne da! E så ufatteli gla for at me har blitt så goe venne, for no så du å Hanne reise frå meg så komme da te bli heilt tomt her heima. Totally missing parts! E utruli gla i deg vennen, just so you know :-) Du e awesome!

Komme forresten te savna deg å Hanne sick når dåke reise!!! Dåke e liksom et must i kvardagen min begge to.. Dåke må vertfall ringa te meg å fortella kossen dåke har da, ønske dåke uansett ein superbra tur å e så gla på dåkas vegne for at dåke skal reisa! <3 Kyss å klem å kos å alt da dere tulle.

time of my lifeNatt til i går var det konfirmasjonsfestival her på øya, og jeg hadde det så UTROLIG digg! På bildet over ser du jentene (måtte klippe inn sandra siden fotografen ikke tok henne med..) mine, helt fantastisk kule folk! Jeg og Sandra fant også noen nye kule venner, men har ikke fått bildene vi tok med de folkene enda. Dette er forresten bildene til en random fotograf som bare måtte ta bilder av oss. Vi trakk nok så mye oppmerksomhet :) Haha, allerede da klokken var 22 var vi så overtrøtte at vi lo så hele bygningen kunne høre oss. Fantastisk!

Jeg og Hanne (med battery i handa) snakket sørlandsdialekt hele natta. Og jeg kjenner jeg blir en smule flau når jeg tenker tilbake på natta... (Glemte jeg å si at det varte fra 20-08 neste morgen?). I kinosalen med Yatsy snurrende, som forresten var en utrolig kjedelig film, så merket vi plutselig at alle flytta seg lenger og lenger bort fra oss... Vi kommenterte filmen på sørlandsdialekt. Laga også en t-shirt, og GUD vi var overtrøtte. På min står det "Mannepower! Æ rule" på fremsiden pluss autografer på alle jeg ble kjendt med (glemte selvfølgelig de tøffe guttene vi traff! VERDENS fineste gutt inkludert...). Vi deltok nemlig i volleyballturnering og var bare jenter på Mannepower laget. Vi - tapte - alle - kampene... På baksiden står det: Æ e Ronja Røverdattår å æ komme fra Narnia. Gr8!Som overskriften sier, jeg har det utrolig fantastisk for tiden. Nå skal jeg til byen for å besøke pappa på jobb, så skal jeg bowle med familien. Fint det vetdu! Oppdaget forresten nettopp at vi hadde fått ny sofa i stuen... Den har vært der i 3 dager uten at jeg har merka det..

liker det

Stort fravær i det siste! Liker det :-) Hehe, neida. Men altså dagene fortiden går i skole, tv, pc og godterispising til magen sier stopp. Og ute om kveldene så klart! Har venner som er utrolig flinke til å finne på ting fortiden, og det liker jeg! Jeg har helt awesome, nydelige bestevenner spesielt.

Slengte jo inn et lite innlegg i helga når jeg var på Vågslid me Kamilla, og her er noen bilder som ble tatt siste dagen i trekket med speilrefleksen min. De er ikke redigerte, og jeg elsker fargene! Se bort ifra facebook kvalitet da... Jeg er selvfølgelig dødspro på snowboard om noen lurte. Har stått hele 6 dager til sammen (oppvokst med ski på bena, serru!) og skal opp tre dager til i vår. Gleder meg, loveit.

Nå venter jeg på Elena vennen, tror vi har planer om å hive på oss masse klær og gå ut i snøen, som forhåpentligvis snart er borte. På tide med litt jogging snart... Kjenner det trengs!

jeg er på fjellet


Med Kamilla. <3
Mari, sunn!?

Hola amigos! I dag har jeg vært hjemme fra skolen. Anbefaler virkelig for de som går på ungdomskolen å ta en fridag i blandt. Det får opp motivasjonen! Okei, jeg skal ikke oppfordre dere til mye fravær... Men så lenge det er under 14 dager i året så går det jo fint :-) For etter nye regler kan man jo få sletta opp til14 dagers fravær på vitnemålet om foreldrene dine ringer til rektor etter skoleåret! Hvor kult og praktisk er ikke det?

Leser forresten bloggen til Madeleine fortiden, er så sykt misunnelig! Hun skal bo i Karibien i 4 måneder og lære seg spansk. Hun er jo ekstremt brun allerede!!! Ble faktisk så misunnelig at jeg prøvde å lage litt syden her hjemme også:

Mango og druer <3 Orket ikke opne photoshop for å redigere i dag.. Men det funker!


Ææh, ikke mobb øyenbryna. Skal nappe i kveld.

Må forresten bare si at jeg har egentlig hatt det skikkelig digg i dag! Mens mesteparten av dere var på skolen, så var jeg hjemme og sov. Jeg har også sett supernatural i hele dag, og spist skikkelig mye digg! Is & jordbær, muffins, frukt. Jah, det var vell det...

Ogog! Jeg er forresten blitt sunnere. KAN DERE TRO DET? Jeg har kutta ut brusen, helt seriøst. Og snop og sånt skal jeg bare spise på lørdager. Når snøen forsvinner skal jeg begynne å jogge tre ganger i uken (akkurat som jeg gjorde før snøen kom), pluss at det antageligvis blir trening 3 ganger i uken. Tar også situps og armhevinger hvær dag (med unntak av i går, jeg glemte det!! FYFY!).

bloglovin

mitt innlegg om lepper

Lypsyl holder en konkurranse, og jeg måtte jo bare melde meg på. Det går ut på at en skal skrive et blogginnlegg om lepper, og her er altså mitt! Et lite tips mot tørre lepper.

Sliter du med tørre lepper? Nå om vinteren er det utrolig mange som har ekle, harde, tørre lepper. Det ser også utrolig stygt ut med leppestift over tørre lepper som flasser. Derfor har jeg nå er lite tips til deg! Veninna mi som fortalte meg dette for en stund siden, og det funker faktisk UTROLIG bra!!

Tipset går ut på at man helt enkelt og greit pusser leppene med tannbørste:
http://www.skolenettet.no/nyupload/Moduler/Likeverdig_opplaring/Illustrasjonsbilder/tannb%C3%B8rste.JPG

Det svir kanskje litt i begynnelsen, men etter hvert så går det over. For at det skal funke er det viktig at du pusser helt til du kjener det begynner å prikke litt i leppene. Gjør du dette en til to ganger dagen, så blir det utrolig bra! Jeg ser resultater allerede etter første gangen. Bemerk deg at leppene kan bli litt røde, så er lurt å gjøre det om kvelden eller noe. NB: Ikke gjør det for ofte!

Da får man til slutt nydelige lepper som dette her:
http://stylistaz.com/wp-content/uploads/2009/10/fake-fuller-lips.jpg
Eller.. Kanskje ikke. Men dere skjønner tegninga!

Har du noen gang prøvd dette tipset? Bli med i konkurransen selv også, folkens! De 1000 første får en glossy minerals lypsyl i posten, og tre heldige får en macbook!! Awesome :-)
bloglovin

eheee hei

Overrasket over at jeg fortsatt har 28 followes på bloglovin og masse lesere. Jeg er en SLØV SLØV SLØV blogger. Ikke bra, Mari. Sitter egentlig her å gruer meg til å skru av pc en. Er så lenge siden jeg har skrudd den av! Tror ikke jeg har gjort det i år? Haha. Nå er det vertfall diverse programmer og sånt som ikke vil åpnes, på tide med en liten restart kanskje. Litt synd, har samlet lenge på MSN samtalene mine.. Ok, så har jeg bare 46 samtaler på linja akkurat nå, tok bort en haug i går... Trist nesten. Woah, jeg er sær...


Webcam greia er en av de tingene som ikke funker, så dette er et gammelt random bilde. Har jeg posta det før..? Whatever. Dette er forresten først gang jeg poster to innlegg med webcam etter hverandre. Og det skal nok (ikke?) bli siste. DET ER FORRESTEN UTEN SMINKE!!

Hadde konkurranse også ja. Få påmeldte, er skuffa over dere folkens! Denne gangen skal... Verohero få vinne :-) Jaaah, det er tilfeldig trekning. Tenker meg dere hadde mast litt om det også... Du får sende meg en mail du! m.soccercub@hotmail.com. Orker ikke lete opp adressen din, er så stress. Snill i dag ja! 

Må forresten få si at www.pucci.no er ganske snille. Sendte meg et øredobbe sett også! Og www.chatroulette.com er en fin ting for boredom, og mye morsommere enn www.omegle.com. Og til deg www.kolontre.blogg.no, siden du lider av nada syndromet: www.bubbleshooter.net :-) Reklame selvfølgelig! Mener egentlig ingenting av dette. Tips www.topplista.wordpress.no med en gang, så blir jeg kanskje omtalt slik som for eksempel www.voe.blogg.no. Kanskje du er så heldig at det har blitt laget en www.mari.homo.com link om deg også. 

5 timers søvn på to døgn er forklaring nok på dette innlegget. Over og ut!
bloglovin

bloglovin

Mitt navn er Mari, jeg er 14 år og kommer fra Vestlandet. Jeg går på fotball, og ellers har jeg interesse for webdesign, blogg og fotografering. Håper du liker siden min, skal prøve å kommentere tilbake!

m.soccercub@hotmail.com
= mail for spørsmål, msn for vanlig chatting.
- blog
- fashion
- December 2009
- sofsen
- linniiie
- silje bredesen
- lisaplace


hits