mars 2010

just living my lifeHeisann! Jeg lever enda, dere. Herregud, i dag har jeg rydda rommet i flere timer, aldri brukt så lang tid på det før. Nå er det endelig slik jeg vil ha det da! Skal slenge inn bilder senere eller noe. Ville bare si hei, men må nesten løpe, pizzaen er klar! Ha en fin lørdagskveld, det skal vertfall jeg uavhengig av hvor jeg ender opp :-)

syk jentHerregud. Jeg tror jeg er syk! Tenkte jeg skulle hive inn noen pene speilrefleksbilder til dere sant, så jeg pinte meg selv opp av senga for å ta bildene. Nå er jeg endelig trygt tilbake, men har brukt opp all energien og orker ikke legge bildene inn på pcen. BORTKASTA.  Jeg har forresten hatt en kul dag, forteller mer av den senere om jeg finner igjen energien og kan legge innpå bildene. Om jeg i det hele tatt våkner igjen etter kvilen!

bloglovin

love my life

Hjemme etter en utrolig kjekk kveld, atter en gang! Åååh, har det så fint fortiden, glemmer helt å blogge. Var så utslitt at jeg sov 3 timer i dag, etter 2 netter med overnatting og venner. Nå er jeg trøtt igjen, og skal legge meg. Natta!

bloglovin

look of yesterday

The look of yesterday. Rakk ikke poste i går, var full fart hele tiden! Full fart og utrolig koselig. Sovna med Hanne med min side faktisk, ikke dårlig :-) Skal faktisk snart ut igjen, så jeg må egentlig stikke. Ble et lite hasteinnlegg dette, men jeg kommer sterkere tilbake i morgen. Hva skal dere i dag?

bloglovin
Lol, har jeg gått fra 30 til 29 followers? FLAUT! Jeg. Må. Skjerpe. Meg.

new things

Åååh, jentene mine er ENDELIG hjemme fra Singapore, og se hva jeg fikk (!!!!):


Briller fra Elena <3 ELSKER DEM!

Nå har jeg to i forskjellige farger:

Favorittbriller.


Lommebok fra Hanne <3


Skjekk det herlige mønsteret inni!

Åååh again, er utrolig takknemlig for de søte gavene jeg fikk. Fikk også litt snop, men det er selvfølgelig laangt ned i magen min nå. Best av alt, er jo selvfølgelig å endelig ha jentene hjemme igjen.

Nå har jeg nettopp sett one tree hill, og venter på home and away. Har forresten begynt å stresse litt med å finne et sted jeg kan være utplassert på i to dager gjennom skolen. Hååper at de sier ja på sportsbutikken! Har noen av dere vært på utplassering? Eventuelt hvor jobbet dere?

bloglovin

årets slankeblogg?

Kan nesten ikke tro at jeg sier dette på bloggen, men..JEG SPISER SUNT!!! I dag har jeg faktisk bare spist knekkebrød, ris og havregryn. Om man ser bort i fra den lille slikkepinnen jeg hadde på konfirmantundervisningen.. Og det lille glasset med brus jeg drakk.. Og den lille stratosen.. Og alt sukkeret jeg hadde i appelsina mi i dag.. Og den lille handa med chips jeg bare måtte ha..

Uansett. Jeg har bytta ut loff med MASSE majones, skinke og hvitost med havregryn/knekkebrød! Fant tilfeldigvis en boks med nytinte blåbær fra skogen i kjøleskapet, så tok like godt og strødde noen over havregrynet. Det var faktisk.. IKKE så veldig godt. Ikke blåbæret sin feil da, er nok fordi jeg ikke liker havregryn.

Hva pleier du å spise til frokost/kvelds?
bloglovin

drug


Åååh, jeg har så kjoledilla! Bare se på alle desse godbitene fra nelly.com, er innpå hvær eneste dag. Tror jeg skal belønne meg med noen kjoler når jeg får masse penger igjen. Har jo jobba så mye i det siste! Heheee, noen timer vertfall. Gleder meg vertfall til sommeren, da skal jeg gå i kjole så ofte jeg kan! :-)

Hva er ditt drug innen mote? Alle har vell en ting de er litt mer opptatt av. Vet om mange som for eksempel er veldig glad i sko, andre er kanskje mer glad i accessories.
bloglovin

dagens planer

Hei! Nå sitter jeg på skolen og skal liksom ta tester om... Bokmåls gramatikk på nettet. Er nemlig så heldig at jeg har nynorsk på skolen. Eller ikke! Skal ikke kjede dere mer med skolesnakket mitt, ville bare fortelle at jeg skulker siste time og stikker til byen med Sandra, så kommer nok ikke hjem før senere i ettermiddag. Jeg som skulle bli sunn, så ender jeg sannsynligvis opp med kebab til middag. Bad!

Bilder fra i sommer, det er slik jeg pleier å ende opp etter shoppingen. DRITT lei, og lover meg selv at jeg aldri skal shoppe igjen. Dette holder som vanlig... Ikke så lenge.

Ha en fin dag! Hva er planenene?
bloglovin

sprekNei, du ser nok ikke syner. Jeg har jogget i snøen i dag! Har gått hele vinter og ventet på at snøen skulle gå bort slik at jeg kunne jogge igjen, og ikke før nå forstår jeg hva jeg hat gått glipp av. Jogging, skog & snø passer faktisk perfekt! Det er som å jogge i skogen som vanlig, bare at det er litt tyngre. Snakker selvfølgelig om en skogsvei hvor snøen allerede er nedtrakka. Endte opp med en joggetur på ca. 45 minutter, ikke dårlig etter to måneder tørke. Kjendte godt at jeg var i dårlig form.. Jaja, skal begynne med to-tre ganger i uka igjen (pluss en-tre fotballtreninger), blir nok i bedre form da.


MIL = Moster idrettslag.Musikk og joggesko er selvfølgelig et must for å jogge! Jeg er ikke så glad i å jogge egentlig, men musikk løfter litt opp. Angående joggesko, så merker selv jeg at det er utrolig lettere å dra seg ut på en joggetur med skikkelige joggesko enn det er med fotballsko/fritidssko. Det er nesten flaut å innrømme at jeg ikke gikk til innkjøp av skikkelige joggesko (899,-) før i fjord..

Skal si jeg har variert innhold. Dette dedikeres til de sportsintresserte, haha. Eller kanskje det bare dedikeres til meg.. Ikke så veldig intressant for andre å lese. Jogger du?
bloglovin

sponsing

Hei! Tenkte jeg skulle skrive et innlegg med hva jeg har blitt sponsa med på vegne av bloggen. Er utrolig mange bloggere som bare får negativ respons på at de blir sponser, men jeg synest vertfall at det er en god ting at bloggere blir sponsa. Bare se på onepiecene for eksempel! De hadde aldri blitt så populære hadde det ikke vært for at de markedsførte seg gjennom bloggingen. Er jo positivt for oss også!

Selv om jeg ikke ligger på topplisten, har jeg også blitt sponsa med noen ting. Jeg lover dere, som omtrent alle bloggere lover: Meningene mine er IKKE kjøpt og betalt, jeg sier akkurat hva jeg mener om produktet uten å måtte tenke på om sponsoren min blir fornøyd. Lover dere også at jeg ALDRI skal gå så langt som å ta penger for skrive en falsk anbefaling på bloggen min.

Ting jeg har blitt sponset med:
- Limbalmer fra EOS! Det er en god stund siden nå, men jeg fikk tre eos gratis i posten. Jeg ble veldig glad i 2/3 av dem, likte ikke den med mint. Søstera mi derimot fikk glede av den. De to andre bruker jeg daglig, er vell kanskje mest fan av det rosa lille egget mitt.

- Øredobber fra Pucci. De var så snille at de sponset meg med en konkurranse hvor premien var sett med 12 øredobber. Når jeg fikk de i posten så fikk jeg også med et sett til meg selv!

-Jakke fra HotFashion! Åååh, fikk denne i posten i dag. Helt fantastisk nydelig jakke! Fikk faktisk bestemme selv et plagg fra siden, og jeg hadde lenge planlagt å bestille denne uansett. Blir liksom aldri til at jeg bestiller selv, så passet ypperlig å få den gratis. Anbefaler denne på det sterkeste! Den er utrolig deilig og er laget i mykt stoff, passer veldig godt nå til våren. Kjøp den selv her for bare 469,-!
Jakken fra HotFashion, nydelig. Valgte strl. M som kanskje var litt dumt, hadde nok passa bedre med S... Er så redd for at ting skal være for små, så tar alltid M over nett. Er så lang i magen og armene, så.
Bukse fra Vero Moda og støvletter fra Eurosko.

Har du noen gang blitt sponset med bloggen? Beklager forresten for dårlige digitalkamera bilder. Har endelig fått designet til, forresten! Er veldig fornøyd med resultatet, jobbet ganske lenge i natt. Takk til Rikke som hjalp med meg noen småting jeg ikke fikk til. Hun er utrolig flink og har et amazing design på bloggen.
bloglovin

bloglovin

Mitt navn er Mari, jeg er 14 år og kommer fra Vestlandet. Jeg går på fotball, og ellers har jeg interesse for webdesign, blogg og fotografering. Håper du liker siden min, skal prøve å kommentere tilbake!

m.soccercub@hotmail.com
= mail for spørsmål, msn for vanlig chatting.
- blog
- fashion
- December 2009
- sofsen
- linniiie
- silje bredesen
- lisaplace


hits