april 2010

konfstress, hospitering og utplassering for tiden! be right back :-)

http://i41.tinypic.com/2hpr6o3.jpg

http://i41.tinypic.com/2hpr6o3.png

rosa onepiece

Hva synest dere?


Aprilsnarr.Herregud, har funnet ut at jeg starter omtrent hvært eneste blogginnlegg med herregud. Uansett, søsteren min mener jeg "utvider den, den er jo helt tettsittende på deg." Altså, greit at det er barnestørrelse 145/155 og at søsteren min er mye lavere enn meg, men den er da faen meg ikke tettsittende. Jeg er ikke feit enda, (selv om jeg kanskje er godt på vei) skal jo litt til å fylle opp en onepiece... Ingen er for feit for onepiece, for å si det sånn. For alle fasonger!Jeg ble forresten dritglad da freia påskeegg gikk for halv pris, og hamstret med meg 3,5 pakker (delte en med Louise), dvs. 14 egg. Har gitt bort to av de og solgt to av de da, så har bare 10 og spise selv. Er på mitt 5 nå, snart tomt! Jaja, bare å glede seg til neste påske da. Påske har aldri før vært like bra!Slik har jeg forresten blitt jaget av broren min og en kompis i dag. De begynte å stjele eggene mine, og herregud jeg ble pissed! Ikke lett å springe med en onepiece halveis på knærne, men jeg sprang heldigvis fortere enn de uansett. Har filma 20 minutter til sammen eller noe av jakten, skal kanskje vurdere å redigere sammen en liten snutt, bare for å vise at jeg eigde de med å spinge gjennom huset, ut og inn av vinduer, opp og ned trapper, hoppe over terrassegjerdet, springe på veien osv... Men det orker jeg ikke tenke på nå. Nå er det helg!

nytt design

Puh, da har jeg fått laget meg enda et nytt design gitt! Denne gangen har jeg vært perfeksjonist til den minste grad. Stress altså, for photoshopen min klikker seg og nekter å lagre bildene, så må print screene over til paint, og da funker det ikke å lage transparent... Men jaja, what'cha think?

sommer <3Deltar på fotokonkurranse med bildet: http://mydeathscene.blogg.no/1270484437_foto_konkurranse__mel.html

bilder til konfgreier

Spesielt for Freeedrik Diamanten ! :-)Heheee, forskjellig redigert sadu?

matmatmat

Herregud, mamma tvinger meg til å spise. To dager på rad har hun tint kanelboller (som jeg elsker) i håp om at jeg også skal legge på meg denne påsken. Det som frister er egentlig det deilige påskeegget med smågodt, sjokolade, slikkepinne, maoam, lovehearts og diverse andre snopeting som jeg ikke aner hva heter. Men herregud, hvor er det blitt av lilla kartong påskeeggene? I fjord fikk jeg to kartonger, og da likte jeg det ikke engang, og ga de bort til venner og familie. I år, har jeg til og med sagt i fra at "jeg liiiiker påskeegg i lilla kartong og kan godt få i påskeegget," men ingen påskeegg å se.

Tenkte faktisk at jeg skulle SPASERE ned til butikken for å kjøpe meg en kartong, men da jeg våknet litt over tre, fikk jeg beskjed fra mamma om at butikken var stengt. HERREGUD IGJEN. Nå håper jeg bare på at noen kommenterer statusen på facebook og sier at bensinstasjonen er åpen. Selv om jeg TVILER på at de har lilla kartong der. Helvete heller, de hadde faktisk tilbud på smågodt på butikken også. SKULLE stått opp tidlig!! Helvete igjen.


Håper for guds skyld at vi har cola i kjøleskapet. Må nesten opp å skjekke etterpå. Og NEI, jeg er ikke utakknemlig. Bare litt synd at det bare var EN melkesjokolade, hardt for en sjokoladeliker.. Var du fornøyd med ditt påskeegg kanskje?

nattblogging

Herregud. Klokken er 02.11 i skrivende moment (ikke at det er så sent) og jeg får lyst til å blogge? Det har vell ca. aldri skjedd før. Egentlig så har jeg ikke en dritt å blogge om, og skjønner ikke at dere leser en gang. Dagene går så fort for tiden! Sover til sent på dag, skrur på pcen og spiser litt mat, stikker ut om kvelden, og kommer hjem sent. Påsken er snart over og.. Vent! Har enda ikke fått noe påskeegg?

...Så er vell påsken ikke helt startet en gang. Eller, den startet vell i dag, skjærtorsdag. Nå er det bare 1,2,3,4.. 4!!!! dager igjen av ferien. Føler nesten jeg har kasta den bort litt, og har vell egentlig bare spist dritt. Jeg velger å se på den positive siden! Har gått ned ca. 2 kilo i påsken, hittil :-) Og sier ikke neitakk til å få bort litt flere, for å si det sånn! Hvorfor har ingen fortalt meg det før, at man blir tynnere av å bare spise snop?..

http://charlotteaurora.blogg.no/images/jessica_alba2_1228692441.jpg
Slik ser kroppen min ut. Heheee, in my dreams...

bloglovin

Mitt navn er Mari, jeg er 14 år og kommer fra Vestlandet. Jeg går på fotball, og ellers har jeg interesse for webdesign, blogg og fotografering. Håper du liker siden min, skal prøve å kommentere tilbake!

m.soccercub@hotmail.com
= mail for spørsmål, msn for vanlig chatting.
- blog
- fashion
- December 2009
- sofsen
- linniiie
- silje bredesen
- lisaplace


hits