desember 2009

jeg er vertfall ikke sløv


For det første så ser jeg ut som huldra. Jeg er litt redd for at jeg snart innbiller meg selv at jeg er henne også. For det andre så har jeg sovet i 12 timer i natt, og det gir ikke et eneste positivt resultat. Jeg tror jeg skal bevege meg tilbake til 6 timers søvnen...For det tredje, så bor jeg i nattbuksen min for tiden. Fikk besøk av Elise nå, og den er enda ikke tatt av. Tror nesten jeg må skjerpe meg litt.

mine julegaver

Da var desverre julekvelden over. Kvelden som jeg har gledet meg til i absolutt hele år. Det er så trist å tenke på! Og det er absolutt ikke fordi jeg ikke er fornøyd. For det er jeg. Tenk på alle de som måtte feire jul alene, uten familie, uten gaver under juletreet - kanskje uten hus og juletre også! Jeg blir så trist av å tenke på det, får nesten lyst til å planlegge at neste jul skal jeg reise til storbyen og gi penger til alle uteliggerne/tiggerne på gaten. Det kan jeg desverre ikke, bor 7 timer borte fra Oslo... Men jeg lover deg, hadde jeg bodd i Oslo hadde jeg ikke nølt en gang! Har aldri fått sjangsen til å gi noen penger sånn "på direkten." Det hadde vert så utrolig deilig!

Over til min julekveld. Jeg fikk kjempemange flotte gaver (synest jeg da. Noen får mer enn meg, men noen får mindre også). Slenger inn noen bilder av kvelden og gavene mine jeg:

http://i48.tinypic.com/zkk0t5.jpg
Her er meg og søskena mine. Mamma og kamera = ingen god kombinasjon. Broren min bilder = ingen god kombinasjon.

Og gavene mine. Bilder som jeg ikke orket å redigere:

4 par øredobber, to hjertesmykker, tre neglelakker


Radio, fleece genser, pyntetallerken + stener og lys til å ha på den, 100 kroner


To BB boksere, toalettveske, leggvarmere, bodylotion og dusjsåpe, falske øyenvipper


umbro spraydeodorant og bodylotion, joggebukse, gavekort på 300 (lokalbutikk)


Deilig nattbukse, natt-trøye, rosa strikkesokker


+ H2O juliet jacket, H20 skibukse, smykketre, ansiktsmaske, øyenskygge, eyeliner og en neglelakk.

Det var alt! Hva synest dere om den nye jakken min? Selv elsker jeg den. Råtøff og kjøre snowboard med da. Har dere fått noen fine julegaver? H en fin romjul, får jeg si da!

finally the day is here

"GRATULERER MED DAGEN JESUS!" Jeg siterer altså ingen andre enn søte Kristine. Men altså, nå er jo dagen endelig komt! Etter å ha venta i 24 dager (erhm, et år sånn egentlig) så er ventetiden over. I dag skal vi endelig få spise god mat, se Tre nøtter til Askepott, være sammen med familien, og selvfølgelig åpne gaver. Jeg skal ikke lyve og si at det ikke er det jeg gleder meg mest til... For det er det. Jeg klarer så vidt å gå forbi juletreet uten å slenge med ned på gulvet og åpne alle pakkene. Men sånn for samvittighetens skyld (de andre sin skyld) så lar jeg være.


Ja her har dere altså.. Nå skulle jeg til å si at her har dere det siste bildet av meg for i år, men nyåret er jo ikke før om en uke, så... Jeg får heller si at her har dere det siste bildet av meg UTEN sminke (om vi ser bort ifra gårsdagens mascara) i år. I promise, for deres skyld. Skulle vell kanskje tatt dette gjennom photoshop, meen. Man skal ikke jobbe for mye på julaften!

Ha en god jul alle sammen! Det skal hvertfall jeg. Planene er Askepott, kirken, fritid, julemiddag, gaveåpning og familiekos. MEGAkos! Hva er deres planer for i dag?

drivin' home for christmas

Nå er jeg ankommet Kvitsøy! Ikke akkurat "hjem," men jeg er på besøk hos søskenbarnfamilien. Joda, koselig det. Ikke akkurat så mye å gjøre, så jeg sverger litt til pcen... Det første vi gjorde når vi kom var å legge gavene under treet, og det er helt sykt hvor fullt det er i år! Juletre med gaver under er noe av det herligeste jeg ser. I tilleg så har vi faktisk hvit jul i år, og det kan jeg ikke huske sist vi hadde..

http://g.api.no/obscura/www.rb.no/708x708r/02915/1258372169000_pakker_2915167708x708r.jpg

Stresset skikkelig med å få levert ut gavene før vi reiste. Bestilte på h&m.com noen dager før fristen for å få de levert før jul, men tror dere jeg ikke fikk mail i går om at de ikke hadde rukket å sendt pakken? Så jeg måtte finne på noe lurt i siste liten.. Heldigvis hadde jeg masse uåpnede smykker og øredobber som jeg hadde kjøpt til meg selv (holder på å oppdatere assescoriene mine)... Så da lekte jeg litt julenisse og reddet julen i år også.

litt kos?

Hei! En liten bloggpause har vert deilig. Jeg har vert borte i hele helgen, og har derfor ikke prioritert blogging. For å fortelle kort om helgen: jeg var med noen veninner på juleball, og sov hos Heidi. Megakos! Nå er det faktisk komt snø til Vestlandet, hvem hadde trodd det? Siden det er første (og antageligvis siste) gangen med snø i år, måtte jeg ut å ake litt ikveld. Man blir vell aldri for gammel til det? Hadde det megakos hos Hanne etterpå også, med ligretto. Det er megakos! Megakos helg med andre ord.


Meg og Hanne, LONG time ago.. Savner det, megakos tid!

Så til grunnen til at jeg gadd å skrive dette innlegget. Noen som kunne tenke seg html/css koder? Jeg kan lage videoer med hjelp om det er interresse for det :) Fikk litt lyst liksom.. Ellers så håper jeg dere har hatt en fin helg. I dag er det jo bittebittelillejulaften også tenk! MEGAKOS.

Jeg er forresten med på konkurransen til Maddi. Kan vinne gavekort på h&m, hvordan kan jeg si neitakk til det?

idag har jeg..

http://i50.tinypic.com/vylh6g.jpg
... Vært på skolen og fått tre femmere. Engelsktentamen, norsktentamen og mat&helse. Er heldigvis ferdig med alt for julen, skal bare få igjen en engelsk fremføring og en naturfagsprøve! Og selvfølgelig karakterboken, som vi får imorgen.

http://i50.tinypic.com/hvxe10.jpg
... Spist grandiosa til middag. Grandiosa kjøttdeig og løk for å være helt presis.


... Tatt (ikke så) flotte bilder av meg selv i pc skjermen mens den strevde med å skru seg på. Helt sikkert ikke enkelt siden jeg har faktisk brukt den i et helt år, og den har gått gjennom mye. Stakkars, et par turer ned trappen og greier.. Me&and you uansett, loveu!


... Gjort tre ting på en gang. Jeg har funnet ut at datamaskinen min burde vaskes, mens jeg hørte på musikk og tok bilde. Lur jeg ja! Gå til www.spotify.mikromann.net om du har lyst på spotify, forresten. Det er sykt nyttig og kult, selv om jeg får lyst til å dra til dataen (no offence vennen) når Jonathan dukker opp midt i sangen min. Fuck you!

http://i48.tinypic.com/24azus6.jpg
... Planer om å sette meg ned med topp etter dette innlegget. Pleier vaneligvis ikke å kjøpe bladet, men fikk låne det av søsteren min i dag. Og om du lurte på om jeg er en av de som synest jacob er hot: I'm not. Kanskje på grunn av at de fremstiller han som en komplett  idiot i den første boken?

Hva synest dere, Edward VS. Jacob? Jeg selv hadde tatt Edward. Han oppfører seg så mystisk o.g. s.e.x.y. Ha en ellers så fin dag kjære lesere! Er det noen forresten..?

julen nermer seg med stormskritt
photos by me

Åh, jeg elsker julen! Lys er noe av det peneste i hele verden. Spesielt levende lys. Dagen min idag har gått til å handle inn julepresanger, og jeg fikk handlet inn nesten alle på under en halvtime! Ikke dårlig, eller hva? Nå har jeg bare noen få igjen, og de har jeg planer om å kjøpe inn på fredag etter julegudstjenesten. Om noen av dere lurte på hvordan jeg fikk det til... Thanks to www.hm.com, say no more. Masse flotte gaver til en rimelig pris. Jeg kan nesten garantere at vennene mine blir fornøyde i år. Håper noen har handlet på hm til meg også..

Er du ferdig med julepresangene? Tar du gavene på internett som meg eller er du større fan av å gå rundt i butikker å lete? Jeg finner aldri noe når jeg går i butikker, dette er første og IKKE siste året jeg tar shoppingen over nett.

nyttårsforsett, del 1

Blogget ikke i går pga. at jeg jeg sovnet når jeg kom hjem fra skolen og sov bort hele dagen. Spennende? I dag tenkte jeg at jeg skulle begynne å fortelle dere om nyttårsforsettene mine. Først ut:

Skrive avtalebok! Jeg har som omtrent alle rundt meg har merket - utrolig dårlig hukommelse. Jeg husker verre enn en gullfisk... Jeg har hatt avtalebok i tre år, men har faktisk glemt den helt ut. Altså, når jeg først kommer på å skrive noe i boken, så glemmer jeg å se i boken neste dag, og da er det jo ikke vits i å skrive en gang.. MEN! I år har jeg lovet meg selv at jeg skal bli flinkere til å skrive i avtaleboken min.

147

Her er et bilde av avtaleboken min som altså er tatt 28 Januar. På den tiden hadde jeg masse å skrive i bøkene mine! Jeg gikk på dans, fotball, hadde masse prøver osv. Nå for tiden, har jeg pause fra dans, og fotball-laget har pause for treninger. Lite prøver, kjedelig hværdag. Hva skal jeg gjøre da? Vurderer å begynne å spille cs igjen.. *skjekke steamen..*

jeg er med i en konkurranse

http://i32.tinypic.com/1o9g9e.jpg

En av mine favorittbloggere - Marthe Sofie, har nå konkurranse bloggen sin! Der kan du vinne to av desse fire produktene, perfekt eller hva? Jeg selv ønsker meg mascaraen (finner ikke min, så bruker mamma sin RÅBRAE elisabeth arden) og øyenskyggesettet. Gjerne besøk bloggen hennes.

enkelt og stilfullt

Jeg er absolutt ingen mote-ekspert, men det er en ting jeg er sikker på, og det er at Taylor Momsen har utrolig kul stil. Her har jeg samlet sammen noen av hennes antrekk som faktisk er mulig for norske jenter å få til. Jeg er vell ikke den eneste som er lei av å se på kule antrekk med klær som koster tusenvis?

http://images.teamsugar.com/files/upl2/20/202478/20_2009/ef708ce8a3c145a4_taylormomsen.jpg
Elsker dette anntrekket. Sammen med kule armbånd og smykker blir antrekket spennende. Har du ikke en hullete jeans og en blazer, så LØP OG KJØP. Dette er faktisk basic plagg som alle burde ha i skapet.

http://images.teamsugar.com/files/upl1/0/3987/49_2008/4b90d82bd1328e41_taylor-momsen.jpg
Her er en råkul kjole kombinert med enkle sko og kule armbånd. Har ikke kule armbånd, så burde du skaffe deg det. Et kjedelig antrekk kan bli så mye bedre bare med noen armbånd eller smykker! Store ringer er også kult.


Først ut - et råkult festanntrekk. Her har Taylor kombinert høytlivsskjørt med hennes favoritt - en råkul lærjakke. Både høylivsskjørt og lærjakke er noe alle burde ha i skapet. Lærjakken kan i tilleg brukes til alle slags forskjellige anntrekk.
På det andre bildet, en baggy topp og en cardigan. Cardigans er et must have, spesielt om høsten!

Som sagt er jeg ingen moteekspert, men her er hvertfall mine meninger om hva jeg synest du burde ha i skapet ditt. Selvfølgelig vanelige basic plagg som strømpebukse, ensfarget topper osv. også. En ting jeg vil dere skal huske - du trenger ikke kjøpe alt på en gang! Når jeg selv ser på bilder av kule anntrekk så får jeg lyst til å rane en bank og reise til Paris. Men et bra klesskap kommer med tiden :)

jula varer helt til påske

God morgen! Åh, det føles ut som om det er juleferie nå. Alle husene i bygda er pyntet med julelys i masse forskjellige farger, og har julestjerner og lysestaker i vinduet. Selv har vi et nydelig tre med lys på, og en stygg lenke over garasjen.. Sorry pappa, men jeg kan ikke si den er nydelig. Slik har det egentlig vert siden første desember, men det er nå den virkelige julestemningen kommer. Pepperkakebaking, kalender, julemusikk på radioen og julegaveinnpakking. Gleder meg!

http://www.tu.no/multimedia/archive/00098/speb3b190901051424_j_98121e.jpg

Nå er jo tilogmed gatene i byen pyntet til jul. Jeg gleder meg til å kjøpe inn siste innspurt av julepresangene (har langt over halvparten igjen og nesten ingen penger. Pappa?) I morgen er det også starten på siste skoleuke før jul! Skal sove meg gjennom den siste uken og bare glede meg til ferien, jul og forhåpentligvis flotte gaver. Får dere også juleferie på fredag, forresten?

solnedgang i vest

img9715

img9712

Måtte ut å ta noen pene bilder av solnedgangen idag. Var det ikke vakkert? Nøyaktig 4 minutter siden jeg tok de, og nå er det allerede over. Var så redd det skulle gå bort at jeg tok det første kameraet jeg fant (dårlig digitalkamera) og noen store sko, så sprang jeg ut i pysjen. Snakk om blinkskudd!

jesus christ

Hei! Nå sitter jeg her med min gode veninne Elise. Vi hadde tenkt oss ut idag, ja vi fikk faktisk den lange veien (500m.) til "hengeplassen" for bygdas ungsommer. Det er faktisk et bedehus, men det er ikke stort annet så skjer, så vi henger på kiosken der vi. Moster er faktisk kjendt for å ha mange bedehus, og ungdommene her blir mobbet fordi vi henger der i helgene... Men hallo, hva skulle vi ellers gjort?

hos elise 010

I går hadde jeg styrketrening i 1 time, det gjorde godt for beina mine. Jeg er sykt svak i beina.. Forresten så har jeg klart å holde meg sprek i tre dager! Onsdag = jogging, Torsdag = trening, Fredag = gåing. I morgen skal vi ut å jogge, så da er det fjerde dagen med fysisk aktivitet. Thumbs up for me! :) Skal prøve å jogge minst to dager i uken fremover. Så får vi se om kondisen forbedrer seg og fettet forsvinner! Forventer ikke akkurat at fettet skal forsvinne nå i juletider, spiser jo utrolig mye usunt. Men bare vent dere!! I Januar skal jeg ha godtestopp. SKAL klare det...

hos elise 006

Har forresten fikset designet idag, om noen la merke til det! Er kjempefornøyd med menyen som jeg fikk inn på høgre siden. Og gla jeg fikk ta bort den stygge forrige headeren. Den nye passet skikkelig bra inn, eller hva sier dere? Ha en fin kveld.. Eh, natt videre!

spreke jenter

Hei! Lite som skjer fortiden, så har ikke så mye å fortelle om. Speilreflekskameraet mitt har jeg ødelagd (jeg er rimelig sikker på at det egentlig var broren min..), digitalkameraet finner jeg ikke (skal spørre om mamma kan lete - hun finner det alltid) og webcammen suger. Men jeg er så snill at jeg bruker det uansett kvalitet! Tenker dere vertfall er glade for det?

picture0740
Nytrent og rød i trynet. Men det er sånn som ungdommen liker, eller hur?

Jeg er forresten akkurat kommet hjem fra en 40 minutters joggetur med Marita. Er ikke så veldig glad i å jogge, men følte det var på tide. Kjøpte nye joggesko til veldig mye cash på mandag, så må jo nesten bruke dem! Jeg skal bli sprek. Er alltid herlig når det er over :)

Jeg har forresten forresten gått med krøller på skolen idag. Det er utrolig lenge siden! Følte meg helt forferdelig, og fikk bare lyst til å gjemmme meg på do, spesielt siden jeg hadde en rimelig stygg hettejakke på meg idag... Menmen, jeg skal fortsette å være like flink. Hårkur next! Veldig stol av dagens prestasjoner altså, mat&helse prøven gikk jo i skyene også. Veldig bra Mari, veldig bra.

Krødels

The real me. Krølltoppen Mari :) Klippet meg idag, og frisøren min knepper alltid opp krøllene. Fikk beskjed om å roe meg litt med glattetangen, viss ikke så vil ikke håret mitt vokse lengre samtidig som jeg klipper av de slitte tuppene. Skal prøve å holde meg litt unna, samt kure håret og bruke varmebeskyttelse. Men det er ikke så enkelt å gå med krøller når du føler deg HELT forferdelig og MYE bedre med stritt hår... Er jo bare slitelsen som er -, for jeg bruker bare 5 min på å stritte det..

picture0735

Give your face

"Is making history by going to space for human rights! The truth about our world is going to be launched into space and I've made my contribution - make yours at http://involveyourself.com." Dette kom opp når jeg klikket meg inn på involveyourself og ga mitt ansikt. Du burde gjøre det du også :) Denne siden skal sende en gull disk med spor av oss mennesker opp i verdensrommet. Hvor kult er ikke det? I tilleg til dette så er jeg med i konkurransen som blogg.no arrangerer rundt dette. Der kan du vinne flotte premier, blandt annet en onepiece! Gå til denne siden for å delta.

491727101252199497649
Her er bildet jeg lastet opp. Ikke så vakkert, men hello, peace tegn! Det kan jo ikke bli mere vennskapelig en det om det er noen som mottar disken :) Så er de kanskje snille med meg om de tar oss til slaver eller noe..

Historien om melka

Det var en gang en jente. Denne jenta fant ut at det var på tide å drikke litt melk. Små barn i vekst trenger jo melk vet du. Hun finner seg en halvfull kartong i kjøleskapet, og bestemmer seg for at hun skal drikke hele. Hun liker jo ikke melk, og tenker at melk med oboy i hjelper sikkert like mye? Da hun skal opne melkekartongen litt ekstra for å få oboyskjea inn, så river hun i stykker hele kartongen. Der forsvant den melka! R.i.p.. Men det som er så fint er at denne jenta, hun gir seg ikke! Hun finner en heeelt ny kartong i kjøleskapet, og putter i oboy. Nå har hun en hel kartong med oboy å drikke opp. Kan ikke akkurat sette den halvfull tilbake og neste dag når noen skal ha melk så får de oboy liksom..

.. Denne jenta, er naturligvis meg. Kloke, lille mari som ikke liker melk.
Image
Melkebart <3 Presterte faktisk å rive litt for mye i den nye kartongen også.. Men melka is alive!

My makeup

Søndager er skjeldent spennende, så idag sminket jeg meg ekstra mye bare for gøy. Har ikke vert ute av døren idag, deilig å ha en dag hjemme iblandt. Jeg har fordrevet dagen med film, data, tv, sengen, sminken og mat. Tok noen bilder til slutt, men er ikke særlig fotogen så de ble ikke så veldig flotte.. Håper dere også har hatt en fin dag! KRAM.

Jeg har forresten redigert fargene i photoshop, tatt på litt småplusk. Ansiktet er ikke redigert.
Mascara: Forskjellige fra max factor
Lipgloss: Isadora
Foundation: Max factor
Pudder: Artdeco
Concealer: www.everydayminerals.com
Øyenskygge: Max factor
Eyeliner: Isadora
Øyenbrynspenn: Max factor

Klar for et deilig bad

Nå er badekaret fedig tappet i, og jeg gleder meg til å kose meg under en episode av top model (jeg ser på tv3.no) og med litt sjokolade. Siden pappa har vert så snill mot meg idag (ga meg masse penger og laget pinnekjøtt til meg) så kunne jeg ikke si nei når han spurte om jeg kunne sitte barnevakt. Så derfor ble jeg altså hjemme i mitt kjære badekar.. Kan ikke si det er så stressende å sitte barnevakt når broren sover, for å si det sånn.

http://livetleker.files.wordpress.com/2009/02/2115.jpg
                                                         (Ikke mitt bad)

Pleier vaneligvis ikke å bade, men idag var jeg bare nødt. Har vert skikkelig støl de to siste dagene, fordi jeg hadde styrketrening i over en time å glemte å strekke ut i lårene. Anbefales ikke! Pluss på at jeg har tatt swineflu sprøyten og har vondt i armen, og at jeg har syke smerter i ryggen. Vet du skulle ønske du var meg...

I'm a soccercub

Ny blogg, nytt nickname, ny Mari og nye lesere. Den siste er en smule tvilsom, men det bryr jeg meg faktisk ikke så mye om. Jeg blogger for meg selv og ingen andre (pleier egentlig ikke å være så egoistisk nei). Mitt navn er Mari, og jeg er 5307 dager gammel (5577 om du teller med dagene jeg var i min mors mage). Her på min blogg kan du få være med meg inn i mitt liv som en normal tenåring (hva er egentlig normal?). Jeg pleier egentlig å være ganske glad og positiv med litt for mye selvironi. Jeg er veldig glad i desember, og bare måtte ha en blogg å fortelle det til.

Orket du ikke lese de mange (få) linjene kan jeg fortelle deg det viktigeste: Hei på deg, Mari heter jeg.
november start 021
Slik ser jeg ut. Bevis på at jeg ikke er egoistisk.. Følg min blogg med bloglovin'

bloglovin

Mitt navn er Mari, jeg er 14 år og kommer fra Vestlandet. Jeg går på fotball, og ellers har jeg interesse for webdesign, blogg og fotografering. Håper du liker siden min, skal prøve å kommentere tilbake!

m.soccercub@hotmail.com
= mail for spørsmål, msn for vanlig chatting.
- blog
- fashion
- December 2009
- sofsen
- linniiie
- silje bredesen
- lisaplace


hits